Neler Yeni

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İnsanlar şu karantina döneminde oyun oynamayıp ne yapsın? Evde oyuncak arabayla mı oynasın? Bedava oyunlar da var saçmalığını falan geçin. Kaç bedava oyun eğlenceli, hadi eğlenceli olmasını geçtim hem bedava olup hem de iyi olan oyun sayısı bir elin parmağını geçmez.
Eğlenceli bulamıyorsa oynamasın. Çoklu hesap, aile paylaşımı, cıbırnet var?

Korsan oyun oynamak ile gerçek hayattaki maddi bir şeyi çalmak bir tutulamaz. Birinde yapımcının cebinden maddi bir şey eksilir, diğerinde eksilmez.
Bir tutulur. Fırıncı ekmek yaparken un kullanır para verir. Geliştirici şirket de çalışanlarının masrafını ne ile ödüyor? RDR 2 için 944.000.000 dolar dökülmüş.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Yapımcı 1M kazanacakken 500B kazanıyor. Hiç bir şey eksilmiyor vallahi...
Bak orada kocaman "yapımcının cebine hiçbir türlü para girmeyecekse korsan oyun oynamada bir sakınca görmüyorum" yazmışım. "Yapımcının cebine hiçbir türlü para girmiyorsa"

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Emeğe saygı umrumda değil. Kendimden başka hiçkimseyi daha fazla düşünmem ve önemsemem aşırı sevdiğim biri değilse.
Oynamanıza değil bunu savunmanıza karşı çıktığımızı daha nasıl ifade edebiliriz değerli arkadaşlar . Crack oyunlardan artan paranla ekran kartı almak yerine kendini bir okuma kursuna yazdırsan daha iyi olur . Çünkü daha okuduğun şeyi bile anlayamıyorsun.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Eren Yeager
Hocam ben her sistemi iyi olanın parası olduğunu düşünmüyorum benim sistemim Allah'a şükür iyi iyi bir sistemim var ama her oynamak istediğim oyuna 250 300TL verecek param yok yılda bir oyunlara para veririm en son cyberpunk aldım onu da oyun Türkçe ve online'ı gelecek diye aldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom