Neler Yeni

koşun engin dede abimiz yine toplamış

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Hala fazla bile takipçisi. Izoly Dragos Turbox savunanın kendine saygısı yoktur :D
Yok hocam bakın sinir krizi geçirmemek veya baygınlık geçirmemek için lütfen turbox sistem alıp tanıtan kanal yorumlarına bakmayın.Adam diyorki daha iyisini toplada sen görelim,rx 550 gtx 1060 3 gb dan bile güçlü 4 gb vram var:D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
En İyi Cevap
1
Beyler adamın hakkını yemeyelim güzel sistemi olmuş sonuçta ışıklı mışıklı zaten bir kasada ışık varsa o sistem CS go da 600 FPS verir Intel pentium ile HD serisi ekran kartı kullansa bile RGB önemli (!)

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Beyler adamın hakkını yemeyelim güzel sistemi olmuş sonuçta ışıklı mışıklı zaten bir kasada ışık varsa o sistem CS go da 600 FPS verir Intel pentium ile HD serisi ekran kartı kullansa bile RGB önemli (!)
Tabı canım rgb %100 lük performans artışı sağlıyor.Şaak fps 50 den 350 ye fırlıyor.RGB önemli.

Rich Kedy

80+ Bronze
SU630'u gördükten sonra gerisine bakmadım.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Haytımda gördüğüm en en en yüzsüz kanal Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geliyorum

Bu Osman Sosyal de her kimse pusuya yatmış her yorumun altında bu adamı savunuyor anlam veremedim. Ya avukatı ya da adamın fake hesabı falan herhalde 😂

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yok hocam bakın sinir krizi geçirmemek veya baygınlık geçirmemek için lütfen turbox sistem alıp tanıtan kanal yorumlarına bakmayın.Adam diyorki daha iyisini toplada sen görelim,rx 550 gtx 1060 3 gb dan bile güçlü 4 gb vram var:D
Ya Izoly savunan kişi sadece Izoly kullanandır. Kullanıp hala savunana da müstehak. Takılsın Izolysinin 2.el kazık parçalarıyla. İyilik yaramaz bunlara :D

Top Bottom