Neler Yeni

🔥İndirim Koton 500TL'ye 150TL, 1000TL'ye 400TL indirim + %15 indirim

BabaVoss7

80+ Silver
ceket mont filan bakıyorum hiçbi markada adaam akıllı ürünler yok hep ergen renkli renkli desenli saçma sapan tarza şeyler valla yada şişme...

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam indirim canavarı mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bare hoşunuza giden ürünleri atın da tartışalım. Hoşumuza giderse biz de alırız.
Yok hocam alakam yok normalde ama pantolon fiyatlarını görünce birkaç gün kafa patlattım uygulamada ilk siparişe özel app125 kuponu var bide 500 liraya sepette %10 yerine buda kullanılabilir tek beklediğim linkteki pantolonun stoğu grisi yenilendi ama bu hala yok acilen almam lazım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,347
İsim
Diyarhan
Öyle yapılırsa mantıklı burda 300'e satılan çok kalitesiz kumaş çıkabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pantolonları gayet güzel tişört kumaşlarını beğenmiyorum
Pantolon kısmı evet bende orayı tercih ediyorum. Rengi 1 yılda soluyor zaten o zamana değiştiriyorum.

predator

80+ Silver
ürünler çok kötü ya beğenmedim

frqn

80+
defactonun da çoğu ürünü dandik, ben mağazada denediğim kumaşı da kaliteli olan ürün aldım kotondan
geçen hafta kotonda tshirt baktım yarısından fazlası polyester tshirti normal fiyata satıyorları, çıktım defactoya girdim %100 pamuk aldım o fiyata. Kotonun tasarımları güzelde içerik hem kötü hem ucuz değildi, tshirtün bari naylon olanını yapmasalarmış iyiymiş. Bu arada bakarak veya dokunarak malın içeriğini anlayabiliyorsan helal olsun kardeşim.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
ceket mont filan bakıyorum hiçbi markada adaam akıllı ürünler yok hep ergen renkli renkli desenli saçma sapan tarza şeyler valla yada şişme...
o bahsettiğin düz yetişkin ceketleri yurt dışında var hep maalesesef bizde renkli ışıklı rgb şeyler var

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
Defacto sepet indirimi + gift club 2. ürüne %50 indirim + gift club ilk siparişe özel %10 indirim + nays %20 cashback ayrıca kotondan çok daha kaliteli ucuz koton ürünleri aşırı dandik oluyor
Bu indirimler sadece mobil uygulamaya mı özel yoksa webten alınca da oluyor mu?

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emircn Kcn
Öğle saatlerinde 4 tane t-shirt aldım. 400 TL indirim ve %15 ek indirime 1000 TL lık ürünler 500 TL'ye geldi ama şu kalite muhabbeti kafamı karıştırdı. İlk defa Koton' dan alışveriş yaptım. Ürünler hoşuma gitmezse iade ederim artık.

Top Bottom