Neler Yeni

Kötü mouse sorunsalı

Burak60k

80+
Ben geçen ay gamepower bane aldım , almaz olaydım ıps değerı düşük olduğü için ani hareketler yapınca dönmüyor . Ben valorant oynuyorum mouse den dolayı düşük dpi oynanmıyor yüksek dpı da aim alamıyorum sizce ne yapmalıyım ?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Ben geçen ay gamepower bane aldım , almaz olaydım ıps değerı düşük olduğü için ani hareketler yapınca dönmüyor . Ben valorant oynuyorum mouse den dolayı düşük dpi oynanmıyor yüksek dpı da aim alamıyorum sizce ne yapmalıyım ?
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mehmet
i
iade süresi devam ediyormu

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
İade edebiliyorsan iade et yoksa 2.elden satmayı dene üstüne biraz para koyup biraz daha kaliteli bir şey alabilirsin.

Beren

80+ Gold
GamePower go skrt.
Aynı fiyat bandında çok daha iyileri varken niye böyle bir şey yaptın?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum alışacan yani. Yüksek DPI kullanmaya. Eğer şuan mouse alacak bütçeyi ayıramayacaksan yani. İdare et bence. Mouselerde de bu tarz marka/modelleri önermeme sebebimizin canlı örneği oluyor bu konu. ;) Umarım en kısa zamanda rahata erişirsin.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Razer Viper Mini aldım daha elime ulaşmadı. Bu mouse'dan elinde olup da böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Varsa direkt iade edeyim.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Burak60k

80+
Dostum alışacan yani. Yüksek DPI kullanmaya. Eğer şuan mouse alacak bütçeyi ayıramayacaksan yani. İdare et bence. Mouselerde de bu tarz marka/modelleri önermeme sebebimizin canlı örneği oluyor bu konu. ;) Umarım en kısa zamanda rahata erişirsin.
Knk sağ sola kayıyor aim alışılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni mouse almalısın.
Param yok

GamePower go skrt.
Aynı fiyat bandında çok daha iyileri varken niye böyle bir şey yaptın?
Ne bileyim knk aldandım birden

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Knk sağ sola kayıyor aim alışılmıyor

Param yok
Aga illa alışırsın ya. Kolay olmaz ama alışırsın yani. Ben CSGO'ya başladığımda sensi 6 oynuyordum ya. 6 ulan 6 :D Sonra 0.5'e kadar falan düşürdüm. Alışılıyor yani. Kas hafızası biraz. Zaman tanı kendine zaten kasların otomatik reflex vermeye başlayacak. Sen alıştığını farketmezsin bile. Bir bakmışsın olmuş.

Top Bottom