.Ben geçen ay gamepower bane aldım , almaz olaydım ıps değerı düşük olduğü için ani hareketler yapınca dönmüyor . Ben valorant oynuyorum mouse den dolayı düşük dpi oynanmıyor yüksek dpı da aim alamıyorum sizce ne yapmalıyım ?
iade süresi devam ediyormuBen geçen ay gamepower bane aldım , almaz olaydım ıps değerı düşük olduğü için ani hareketler yapınca dönmüyor . Ben valorant oynuyorum mouse den dolayı düşük dpi oynanmıyor yüksek dpı da aim alamıyorum sizce ne yapmalıyım ?
Ben hiç görmedim.Razer Viper Mini aldım daha elime ulaşmadı. Bu mouse'dan elinde olup da böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Varsa direkt iade edeyim.
Kargo beklemek de çok kötü oluyor hele bir de Hatay'da yaşıyorsanızBen hiç görmedim.
Knk sağ sola kayıyor aim alışılmıyorDostum alışacan yani. Yüksek DPI kullanmaya. Eğer şuan mouse alacak bütçeyi ayıramayacaksan yani. İdare et bence. Mouselerde de bu tarz marka/modelleri önermeme sebebimizin canlı örneği oluyor bu konu.Umarım en kısa zamanda rahata erişirsin.
Param yokYeni mouse almalısın.
Ne bileyim knk aldandım birdenGamePower go skrt.
Aynı fiyat bandında çok daha iyileri varken niye böyle bir şey yaptın?
Aga illa alışırsın ya. Kolay olmaz ama alışırsın yani. Ben CSGO'ya başladığımda sensi 6 oynuyordum ya. 6 ulan 6Knk sağ sola kayıyor aim alışılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param yok