Neler Yeni

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Demon Shawty
Selamlar Edirne'nin bir köyünde oturuyorum ve dün Telekom'un sitesinde gezerken altyapımı sorguladım HiperNet yazıyordu araştırdım 100 Mbps'e kadar destekleyen altyapıymış daha sonra paketlerime gittim bir baktım paket değiştirme yeri var 75 Mbps vardı Max bende bastım onayladım fiyatını vs sonra int biraz sarhoşladı bende modemi kapadım açtım merakla Speedtest yaptım bir baktım internet hızım 14 download 0.80 uploaddan 71 download 14 upload a çıkmış çok şaşırdım doğrusu konuyu açma sebebim modemim Telekom'un ilk bağlatırken verdiği bedava modem bu 75 Mbps'den maksimum verimi nasıl alırım mesela 75 değil de download hep 71 72 oluyor.
1730415204831.png

Rüzgarl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rüzgar Işık
Bu senden ziyade girdiğin sitelerin sunucularından ne kadar veri çekebileceğine de bağlıdır. Mesela steam veya epic den indirme yaparsan ne kadar verim alabildiğini speedtest e kıyasla daha rahat öğrenebilirsin. İnternetten bir şey indireceğin zamanda maksimum verim için Internet Download Manager sana önerim olur, çünkü indireceğin dosyaları parçalar halinde indirip daha sonra birleştirdiği için internetinin neredeyse tamamını kullanabilmeni sağlar. Ayrıca 75 download ve 14 upload özellikle kırsal bir yer için fazlasıyla yeterli ve güzel.

hamzasrq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza
Desteklenen alt yapı tam doğru olmaya biliyor 10 aşağı 10 yukarı genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar Edirne'nin bir köyünde oturuyorum ve dün Telekom'un sitesinde gezerken altyapımı sorguladım HiperNet yazıyordu araştırdım 100 Mbps'e kadar destekleyen altyapıymış daha sonra paketlerime gittim bir baktım paket değiştirme yeri var 75 Mbps vardı Max bende bastım onayladım fiyatını vs sonra int biraz sarhoşladı bende modemi kapadım açtım merakla Speedtest yaptım bir baktım internet hızım 14 download 0.80 uploaddan 71 download 14 upload a çıkmış çok şaşırdım doğrusu konuyu açma sebebim modemim Telekom'un ilk bağlatırken verdiği bedava modem bu 75 Mbps'den maksimum verimi nasıl alırım mesela 75 değil de download hep 71 72 oluyor.Alıntıyı görüntüle
Bu arada aldigin hiz baya iyi ,istanbuldayim ben 2sene önceye kadar max 50 veriyodu şimdi 1000 veriyoda allahtan

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ankara'nin göbeğinde bu değerleri alamıyorum. Gayet iyi köy yeri için

Weuezyw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Zandal
zaten 3-5 mbs kayıp olur ona bir şey yapamazsın yine hızın gayet iyi

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Alican ekinci
istanbulun ortasında yıllardır 8 kullanıyordum yeni 50 verdiler.öp başına koy hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,312
Üyeler
158,989
Son üye
Airdrop V
Top Bottom