tigrela 80+ Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 4 Konum İstanbul İsim Lokman 2 Kasım 2024 #14 Köyü geçtim, İstanbul'un merkezinde alt ve üst sokakta fiber olmasına rağmen, malum sağlayıcılar yüzünden şu interneti alamıyorum, iyi mi ne demek
Köyü geçtim, İstanbul'un merkezinde alt ve üst sokakta fiber olmasına rağmen, malum sağlayıcılar yüzünden şu interneti alamıyorum, iyi mi ne demek
Canx017 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Demon Shawty 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 tigrela yazmış: Köyü geçtim, İstanbul'un merkezinde alt ve üst sokakta fiber olmasına rağmen, malum sağlayıcılar yüzünden şu interneti alamıyorum, iyi mi ne demek Devamı için tıklayın... altyapınız kaç mbps destekliyor ki hocam
tigrela yazmış: Köyü geçtim, İstanbul'un merkezinde alt ve üst sokakta fiber olmasına rağmen, malum sağlayıcılar yüzünden şu interneti alamıyorum, iyi mi ne demek Devamı için tıklayın... altyapınız kaç mbps destekliyor ki hocam
tigrela 80+ Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 4 Konum İstanbul İsim Lokman 2 Kasım 2024 #16 Canx017 yazmış: altyapınız kaç mbps destekliyor ki hocam Devamı için tıklayın... 50 mbps destekliyor