Neler Yeni

Köyden kurtulmak istiyorum

NpeeZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Mutlu
Direkt konuya gireceğim. Ben(17) ve kardeşim(16) 3 haftadır köyde kalıyoruz aile zoruyla önce anne tarafına gittik (anne ve baba tarafı aynı şehirde sadece köyler farklı aralarında 3-4 km mesafe var.) Patos yapılacaktı 34 derece güneşin alnında yaptık toplam 20 dönüm araziye yakın ben kardeşim dedem ve 1-2 kişi daha kollarım simsiyah oldu ve güneş lekesi oldu sornasında soyuldu vs. neyse sonra dayımlara gittik iş yeri açmış merkezde bir de orada çalıştık 1 hafta kadar sonra baba tarafına geldik buradada yine güneşin alnında saman doldurduk yani yapılacak ne var ne yok yaptık. 2 gün önce de annem ve babamlar geldiler bizde aşırı sıkıldık yapılacak hiçbir aktivite bir şey yok dağın tepesinde köydeyiz çocuk bile yok dedim ki biz gönderin artık sıkıldık işte kalmadı sadece annemin yapacağı işler var onda da bizlik bir durum yok işte 2 hafta sonra bizimle gelirsiniz evde kalamazsınız falan diyorlar ya zaten gidince 1 hafta sonra falan okul açılacak yaz tatilide bomboş geçti hiçbir yere gidemedik zaten hayatımız boyunca tatilde yapmadık anca köye gittik bıktım bende artık eve gitmek istiyorum. Bana bir akıl verin ikna edebilmem için veya kaçağım eve gideceğim yardımcı olursanız sevinirim. (şu anda Tokattayım Gebzeye gideceğim.)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Azarını yersin kanki de kaç derim.Minibüs falan vardır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İstanbul'lu olmanın faydaları 😁 Allah yardımcınız olsun

NpeeZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Aşırı sıkıldım ve bıktım otobus var 520ye buldum ama işte sonucu ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbi ya keske gebzeli istanbullu falan olsam
yani dostum annenler laf anlamıyorsa yapacak pek bir şey yok kaç kaçacaksan.2 haftaya da sinirleri yatışır zaten bir şey olmaz.

mfm125

80+ Silver
Hocam 1 yıl sonra 18 e gireceksiniz gelmek istemiyorum dersin kabul ederler. Benim kuzenim 16 yaşında bile ailesi köye giderken tek kalıyordu hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
tadını çıkar mis gibi boş sessiz bir yer geceleri gökyüzünü izle düşün düşünebildiğin herşeyi şehir hayatını zaten dönünce aylarca yaşayacaksın sıkıcıdır biliyorum ama kitap şarkı vs takıl yani 1 2 hafta daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilet alıp gitmek gibi bir düşüncen varsada mutlaka haber ver öncesindede söyle aklımda şu şu var diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
3 aydır bu işleri yapıyorum bende dedemlerin yanında tokat turhalda 40°,kaçarsan büyük azar işitirsin ama yinede sen bilirsin.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Direkt konuya gireceğim. Ben(17) ve kardeşim(16) 3 haftadır köyde kalıyoruz aile zoruyla önce anne tarafına gittik (anne ve baba tarafı aynı şehirde sadece köyler farklı aralarında 3-4 km mesafe var.) Patos yapılacaktı 34 derece güneşin alnında yaptık toplam 20 dönüm araziye yakın ben kardeşim dedem ve 1-2 kişi daha kollarım simsiyah oldu ve güneş lekesi oldu sornasında soyuldu vs. neyse sonra dayımlara gittik iş yeri açmış merkezde bir de orada çalıştık 1 hafta kadar sonra baba tarafına geldik buradada yine güneşin alnında saman doldurduk yani yapılacak ne var ne yok yaptık. 2 gün önce de annem ve babamlar geldiler bizde aşırı sıkıldık yapılacak hiçbir aktivite bir şey yok dağın tepesinde köydeyiz çocuk bile yok dedim ki biz gönderin artık sıkıldık işte kalmadı sadece annemin yapacağı işler var onda da bizlik bir durum yok işte 2 hafta sonra bizimle gelirsiniz evde kalamazsınız falan diyorlar ya zaten gidince 1 hafta sonra falan okul açılacak yaz tatilide bomboş geçti hiçbir yere gidemedik zaten hayatımız boyunca tatilde yapmadık anca köye gittik bıktım bende artık eve gitmek istiyorum. Bana bir akıl verin ikna edebilmem için veya kaçağım eve gideceğim yardımcı olursanız sevinirim. (şu anda Tokattayım Gebzeye gideceğim.)
her yıl aynı durumu yaşıyorum çaresi yok maalesef katlanıcaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,147
Üyeler
166,329
Son üye
umut1234567
Top Bottom