Köylerde alt yapı sorunu

YnrAltan

80+
Reaksiyon skoru
18
Köylerde alt yapı yerine telefon direklerinden gelen hatlarla(kablolarla) bağlantı sağlanan üst yapı var. Benim evimin orada Türk Telekom interneti kullanılmasına rağmen ben kullanamıyorum. Müdürlüğe giderek direklerden evime hat çekilmesini talep edebilir miyim? Şimdiden yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.

Köylerde alt yapı yerine telefon direklerinden gelen hatlarla(kablolarla) bağlantı sağlanan üst yapı var. Benim evimin orada Türk Telekom interneti kullanılmasına rağmen ben kullanamıyorum. Müdürlüğe giderek direklerden evime hat çekilmesini talep edebilir miyim? Şimdiden yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.
aynı şekilde bizim köydede sorun var.Sadece vodafone hattı çekiyor bizdede ama ev interneti konusunda sadece türk telekom ve maks. 5mbps hızla telefonların interneti hiç bir firmada çekmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özel hat çekimi paralı galiba

Geri