Kpss Önlisans Mantıkmı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,500
mezun olduğumuz bölümü seçmek zorundamıyız
atamaları nasıl oluyor

Kamu kurumları ihtiyacına yönelik ilan açıyor. Meslek lisesi mezunuysan özellikle elektrik elektronik veya makina orta öğretim kpss çok mantıklı. Yoksa düz lise mezunuysan temizlikçi, şoför, gardiyan vs ilanına başvurabilirsin

Kamu kurumları ihtiyacına yönelik ilan açıyor. Meslek lisesi mezunuysan özellikle elektrik elektronik veya makina orta öğretim kpss çok mantıklı. Yoksa düz lise mezunuysan temizlikçi, şoför, gardiyan vs ilanına başvurabilirsin
lise mezunları ona girebiliyormu
elektrik elektronik önlisans mezunuyum hocam

Mezun olduğun bölümden başvuru yapıcaksın diye bir şartı yok ama mezun olduğun bölüm muhtemelen daha iyi olacaktır. Alım puanı çok düşük olsa bile bir çok ilanda tecrübe vs isteniyor ve torpil işlerinden bahsetmiyicem bile. Herhangi bir tecrübe mezuniyet vb istemeyen ilanlara yapılan başvuru sayılarıyla rekabet inanılmaz zor :D tabi bu sizin bileceğiniz iş.

Mezun olduğun bölümden başvuru yapıcaksın diye bir şartı yok ama mezun olduğun bölüm muhtemelen daha iyi olacaktır. Alım puanı çok düşük olsa bile bir çok ilanda tecrübe vs isteniyor ve torpil işlerinden bahsetmiyicem bile. Herhangi bir tecrübe mezuniyet vb istemeyen ilanlara yapılan başvuru sayılarıyla rekabet inanılmaz zor :D tabi bu sizin bileceğiniz iş.
devlet memuru olmak için tecrübe mı gerekiyor

devlet memuru olmak için tecrübe mı gerekiyor

Tecrübe gerekmiyor. Mezun olduğun bölümün kodu ve 3001 kodundan tercih yapabilirsin. Tercih yaparken dikkat etmen gereken en kritik şey, hizmet bölgelerine göre sırayla tercih yapman. Örneğin 1. sıraya Samsun'u yazdıktan sonra 2. sıraya İstanbul'u yazmayacaksın.

Tecrübe gerekmiyor. Mezun olduğun bölümün kodu ve 3001 kodundan tercih yapabilirsin. Tercih yaparken dikkat etmen gereken en kritik şey, hizmet bölgelerine göre sırayla tercih yapman. Örneğin 1. sıraya Samsun'u yazdıktan sonra 2. sıraya İstanbul'u yazmayacaksın.
hep aynı şehri mi yazmam gerekiyor tam anlayamadım

hep aynı şehri mi yazmam gerekiyor tam anlayamadım
Hep aynı şehri yazmayacaksın. Türkiye 3 hizmet bölgesine ayrılıyor. Bu 3 hizmet bölgesindeki illeri tercih robotona sıralarken 3. hizmet bölgesindeki ili 1. sıraya yazdıktan sonra 1. hizmet bölgesindeki ili 2. sıraya yazmayacaksın. Çünkü 1. sıraya yazdığın Diyarbakır'a yerleşemediysen 2. sıraya yazdığın İstanbul'a yerleşme şansın zaten yok. Yapacağın 30 tercih de bu şekilde sıralı olmalı.

elektrik elektronik önlisans mezunuyum hocam
Kpss ye gir, bırak 80 eğer 70 alıp elektirkçi alımlarına başvurursan devlette seni sen başvuru yapa tıkladğın an alırlar, paso elektirikçi alıyor devlet meslekte de elektirik okuduysan cansın balsın kralsın olur.

Geri