Rvnl
80+
- Reaksiyon skoru
- 341
İlk defa böyle bir şeyler denedim video edit hakkında tecrübem oldukça az. Sizce nasıl gözüküyor?
Hocam fazla izlenme olsun diye TikTok yüklediniz meraktan sordum.Teşekkür ederim.
Evet tiktok'a çok kötü gözle bakılıyor malum kitle yüzünden ama bence güzel içerikler de var. Ben de bu tür editleri sıklıkla takip ediyordum dedim bende yapayım sevdiğim bir oyunun editini neden olmasın dedim?Hocam fazla izlenme olsun diye TikTok yüklediniz meraktan sordum.![]()
Fena deilİlk defa böyle bir şeyler denedim video edit hakkında tecrübem oldukça az. Sizce nasıl gözüküyor?
![]()
Anladım hocam zaten TikTok boş video bile 100k geçiyor diye biliyorum.Evet tiktok'a çok kötü gözle bakılıyor malum kitle yüzünden ama bence güzel içerikler de var. Ben de bu tür editleri sıklıkla takip ediyordum dedim bende yapayım sevdiğim bir oyunun editini neden olmasın dedim?
Fena deil
eline sağlık
Eyvallah.hocam bass biraz az olmuş (!) onun dışında güzel
Valla 2 videom var toplamda 1k'yı bile göremedimAnladım hocam zaten TikTok boş video bile 100k geçiyor diye biliyorum.
Video güzel. Daha güzel bi müzikle müzik ve video geçişlerini senkronize bir şekilde editleyebilirsin daha iyi bir iş çıkar.
Sağolun arkadaşlar bu da v2 farklı müzikle farklı efektlerle bişeyler denedimElinize sağlık hocam fena değil