Neler Yeni

Kreatin ve Protein tozu önerileri

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yavuz Selim Tonbul
Merhabalar spora başlayalı 1 ay oldu ve formum iyi arkadaşlarımda kullanıyor bu 2 tozu ben de artık 1. ayımı tamamladığımdan dolayı bu 2 tozun kaliteli markasının ürünlerinin linklerini sizlerden istiyorum. Sporla ilgilenen kişiler yardimci olursa cok sevinirim cok buyuk protein ve kreatin tozu paketleri istemiyorum 500gr protein 300-500gram da kreatin olsa yeter tadi güzel olsun içerken kusmak istemiyorum :D ve son sorum mesela big whey'in protein tozu ve hiq markasinin kreatini nasıldır? Protein ocean alınır mı herkes öneriyor, teşekkürler

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
kaç kilosun

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit Elçin
Hiç kreatine kullanmadım fakat protein tozu ve preworkout olarak HIQ, Hardline, Proteinocean ve Grizzone markalarını kullandım protein tozu olarak f/p olduğu için Grizzone öneririm.

Trager

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erkan
500 gram protein tozu çok az 1 ölçek 30-35 gram neredeyse en azından 1kg alman lazım 250 gr kreatin yeterli 50 servis ucuz olsun diyorsan mysupplementten al 1 kg protein 250 gr kreatin 1k felan

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Kadir
Hiç kreatine kullanmadım fakat protein tozu ve preworkout olarak HIQ, Hardline, Proteinocean ve Grizzone markalarını kullandım protein tozu olarak f/p olduğu için Grizzone öneririm.
Hasyhjjhdswfhuuh grizzone ocean markamı sesli güldüm onlardan bir şey almayın hepsini kullandım test ettim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
hiçbir şeye ihtiyacın yok senin yerinde olsam doğal beslenir yine sporumu yapardım şimdi bana bir zararı yok vs deme

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
kreatinden daha doğal ne var
sen daha yapaysın kreatinden
doğal bir zararı yok ama daha 1 aydır spor yapan 15 yaşında bir çocuğa ne kadar fayda sağlar ben herhangi bir supplement kullanmadan önce en az 6 ay spora düzenli devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,018
İsim
Hakan
doğal bir zararı yok ama daha 1 aydır spor yapan 15 yaşında bir çocuğa ne kadar fayda sağlar ben herhangi bir supplement kullanmadan önce en az 6 ay spora düzenli devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum
85 yasında ol kreatin etki ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim genlerimde sac dökülmesi yok o yuzden benı etkılemıoyor

Top Bottom