whisper snow
80+ Silver
Ters tepki yapabilir beta alanın kaşıntı yapabilir bünyenize bağlı tabiiİlk defa kullancam ters tepki yapmaz inş
Ters tepki yapabilir beta alanın kaşıntı yapabilir bünyenize bağlı tabiiİlk defa kullancam ters tepki yapmaz inş
Ben ayrıyetren takviye olarak creatini önerdiğim için creatin önerisinde de bulundum biri pre derken? Bu arada preworkoutu da pek önermem bağımlılık yapabilirhocam biri pre biri creatin?
smash önersen tamam diyecem de creatin ne alaka anlamadım
Haklısınız çok takıyorum erkek gibi kaslı durmak istemedimdostum prenin içindeki creatin çok az,bide creatin su tutar doğru,ama suyu kasta depolayıp daha dolgun gösterir
spora gidiyorsun pre alacağına göre,creatin düşmanın değil
Pre Workout'daki beta alanin sinirleri uyardığı için yan etki olarak afedersiniz kalçanızda ve beyninizde dahi kaşıntı yapabilir, ve fazla kullandıkça etkisi azalıyor o yüzden 1 hafta ara vermeyi unutmayın vücut zamanla bağışıklık geliştiriyor çünkü.Haklısınız çok takıyorum erkek gibi kaslı durmak istemedim
erkek gibi kaslı duramazsın takviye hormon almadıkcaHaklısınız çok takıyorum erkek gibi kaslı durmak istemedim
https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-beast-mode-1000-gr-15454 bu ürün pre,onu kastettimBen ayrıyetren takviye olarak creatini önerdiğim için creatin önerisinde de bulundum biri pre derken? Bu arada preworkoutu da pek önermem bağımlılık yapabilir
bu arada pre kullanınca hafif bi kaşıntı yaşayacaksın,biraz karıncalanacakKilo aldırmıcak yağlandırmıcak kreatinsiz pre önerir misiniz? spor öncesi öğün olarak kullanııcam ve ilk defa
On the go nasıl?erkek gibi kaslı duramazsın takviye hormon almadıkca
keskin hatlar ve parçalı bi vücudu inşa edebilirsin,ama erkek kadar kalıplı olman biyolojik olarak kısıtlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-beast-mode-1000-gr-15454 bu ürün pre,onu kastettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada pre kullanınca hafif bi kaşıntı yaşayacaksın,biraz karıncalanacak
bunlar normal
bütçen ne?On the go nasıl?
Bütçem en fazla 400 tlbütçen ne?
o bütçede kullanmadım hiçBütçem en fazla 400 TL
Antrenmanda enerjim çok düşüyor kahve badem yiyorum ama faydasızo bütçede kullanmadım hiç
kaliteli marka bilgim yok
kingsize ve smash kullanmıştım bi ara o kadar
yeni başlıyorsan illaki lazım denecek bi sup değil pre kullanmasan da olur ya
antrenman volumunu düşür,belki de yaptığın program sana fazladır dostumAntrenmanda enerjim çok düşüyor kahve badem yiyorum ama faydasız