Erken kapatma bence. Kredi derinliğin oluşsun. Ay ay öde senin için bir sorun olmazsa.10 bin faizsiz ihtiyaç kredisi çekmiştim 3 taksit ödedim 3 taksit kaldı. Bu borcu erken kapatırsam kredi puanım yükselir mi ? Düşer mi ? Sabit mi kalır ?
Hocam sabit bi gün ödemeniz sizin için en iyisi olacaktır, bir bankacı tanıdığım öyle söylemişti.İlerde sorun yaşamayacaksan vadesi bittiğinde bitirmen daha iyi olur. Ben de o tarz bir şey duymuştum. Şu an herhangi aktif bir kredim yok ama her ay kredi kartı borcumu ödüyorum. Ekstrem ayın 14'ünde kesiliyor fakat yine de elimde kalmasın diye ayın 1'i 2'si gibi direkt ödüyorum. Umarım kötü bir yanı yoktur
hacı ay ortasına kalırsa ekstrem cebimde para kalmıyor para tutabilen birisi değilim çok fazla genelde elimde olduğu zaman harcarım o yüzden maaş yattığı gibi kapatıyorum.Hocam sabit bi gün ödemeniz sizin için en iyisi olacaktır, bir bankacı tanıdığım öyle söylemişti.
Erken kapatmak hakkında bilgim yok ama bence mantıken puan yükselmeli şahsen bende 2 kredimi erken kapattım ama puanım berbat. Hepsi kırmızı xd
bende öyleyim hocamhacı ay ortasına kalırsa ekstrem cebimde para kalmıyor para tutabilen birisi değilim çok fazla genelde elimde olduğu zaman harcarım o yüzden maaş yattığı gibi kapatıyorum.