Alacağın telefonun linkini atabilir misin ?Arkadaşlar iyi akşamlar, kredi kartında e alışverişe 5 taksit seçeneği var ve telefon almak istiyorum, amazondan aldığımda e ticaret olarak geçer mi bu alışveriş yardımcı olur musunuz?
İphone 15 alcam da sıkıntı şu ki telekomünikasyona normalde taksit yapmıyorlar ancak amazondan aldığımda e ticaret alışverişi kabul edilip taksit yapar mı acaba diye düşündümAlacağın telefonun linkini atabilir misin ?
Fiyat olarak da istenilen tutarda olması lazım. Seçilen e ticaret sitesi var mı yoksa hepsi gibi mi yazıyor kampanyada.
Telefona kredi kartından taksit yapmıyor. Sadece ticari kartlarla taksit oluyorİphone 15 alcam da sıkıntı şu ki telekomünikasyona normalde taksit yapmıyorlar ancak amazondan aldığımda e ticaret alışverişi kabul edilip taksit yapar mı acaba diye düşündüm
Aynen mesela altın alışverişinde de normalde taksit yapmıyor ama arkadaşım dedi ki trendyoldan alıyorum e ticaret alışverişi olarak geçiyor ve 5 taksit yapıyorum dedi, aynı şey telefon için geçerli olur mu nasıl öğrenebilirim?Telefona kredi kartından taksit yapmıyor. Sadece ticari kartlarla taksit oluyor
Taahhüdü nasıl istiyorlar orasını anlayamadımSonradan taksit ekranında telefon olmadığının taahhütünü vermeni istiyor. Yani nasıl anlarlar falan bilmiyorum ama yasak normalde.
İşte telefon vs vs olmadığını onaylıyorum diyorsun.Taahhüdü nasıl istiyorlar orasını anlayamadım
knkm tek çekim yapıp bankadan taksitlendirirsinArkadaşlar iyi akşamlar, kredi kartında e alışverişe 5 taksit seçeneği var ve telefon almak istiyorum, amazondan aldığımda e ticaret olarak geçer mi bu alışveriş yardımcı olur musunuz?
Abi cesaret edemiyorum işte taksit yapmazsa 50 bin ödeyememknkm tek çekim yapıp bankadan taksitlendirirsin
hmm kart limitin 50k var mı kiAbi cesaret edemiyorum işte taksit yapmazsa 50 bin ödeyemem![]()
Knk nakit avans çekAbi cesaret edemiyorum işte taksit yapmazsa 50 bin ödeyemem![]()