Kredi kartı, e ticaret taksit

afy100lu

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi akşamlar, kredi kartında e alışverişe 5 taksit seçeneği var ve telefon almak istiyorum, amazondan aldığımda e ticaret olarak geçer mi bu alışveriş yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar iyi akşamlar, kredi kartında e alışverişe 5 taksit seçeneği var ve telefon almak istiyorum, amazondan aldığımda e ticaret olarak geçer mi bu alışveriş yardımcı olur musunuz?
Alacağın telefonun linkini atabilir misin ?
Fiyat olarak da istenilen tutarda olması lazım. Seçilen e ticaret sitesi var mı yoksa hepsi gibi mi yazıyor kampanyada.

Alacağın telefonun linkini atabilir misin ?
Fiyat olarak da istenilen tutarda olması lazım. Seçilen e ticaret sitesi var mı yoksa hepsi gibi mi yazıyor kampanyada.
İphone 15 alcam da sıkıntı şu ki telekomünikasyona normalde taksit yapmıyorlar ancak amazondan aldığımda e ticaret alışverişi kabul edilip taksit yapar mı acaba diye düşündüm

İphone 15 alcam da sıkıntı şu ki telekomünikasyona normalde taksit yapmıyorlar ancak amazondan aldığımda e ticaret alışverişi kabul edilip taksit yapar mı acaba diye düşündüm
Telefona kredi kartından taksit yapmıyor. Sadece ticari kartlarla taksit oluyor

Telefona kredi kartından taksit yapmıyor. Sadece ticari kartlarla taksit oluyor
Aynen mesela altın alışverişinde de normalde taksit yapmıyor ama arkadaşım dedi ki trendyoldan alıyorum e ticaret alışverişi olarak geçiyor ve 5 taksit yapıyorum dedi, aynı şey telefon için geçerli olur mu nasıl öğrenebilirim?

Sonradan taksit ekranında telefon olmadığının taahhütünü vermeni istiyor. Yani nasıl anlarlar falan bilmiyorum ama yasak normalde.

Geri