Neler Yeni

Kredi kartı ile elden taksitlendirme nasıl olur ?

ygtcntpl

80+ Bronze
Amazondan 600 tllik anakart almıştım 6 ay taksitle ben zannettim ki her ay 100 TL içinden çekicek ben geri kalan 500 tlyi kullanabilicem ama direk 600 tlyi çekti ben böyle olmasını istemiyorum işte ben o 100 TL çektikten sonra 500 tlyi kullanmam istiyorum ama galiba olmuyor öyle
Türkiye'de bahsettiğin gibi sadece EVKUR adlı yerden (önermem) veya kenar mahallelerde ki bilgisayarcı abilerden satın alabilirsin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Amazondan 600 tllik anakart almıştım 6 ay taksitle ben zannettim ki her ay 100 TL içinden çekicek ben geri kalan 500 tlyi kullanabilicem ama direk 600 tlyi çekti ben böyle olmasını istemiyorum işte ben o 100 TL çektikten sonra 500 tlyi kullanmam istiyorum ama galiba olmuyor öyle
olmuyor

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Olmaz hepsini çeker sistem bu şekilde.

Çörek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ali dürüst
Türkiye'de bahsettiğin gibi sadece EVKUR adlı yerden (önermem) veya kenar mahallelerde ki bilgisayarcı abilerden satın alabilirsin.
Peki birisi şey demişti bunu banka uygulamasından taksitlendirme yapıp ödeyebilirsiniz öyle bir şey oluyor mu ?

ygtcntpl

80+ Bronze
Peki birisi şey demişti bunu banka uygulamasından taksitlendirme yapıp ödeyebilirsiniz öyle bir şey oluyor mu ?
Sen banka kartından peşin satın almışsın direk.
Ürünü iade edip, satışı iptal edip, tekrar kredi kartı ile 6 taksit alman gerek.

Çörek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ali dürüst
Ürünü iade edip, satışı iptal edip, tekrar kredi kartı ile 6 taksit alman gerek.
Yok o ürünü boşver ben onu peşin almadın kredi kartından 6 taksitle aldım ama dediğim oluyor mu banka uygulamasından taksitlendirme yapıp bankamatiğe gidip ödeyebiliyor muyuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim şey bu

Bi insan neden elden taksit yapmak ister?
Internetten alıp kredi kartının borcunu da herhangi bir ATM'den nakit para ile de ödeyebilirsin yani
Yine nakit ödemiş oluyorsun

Böyle bir şey olur mu ?
Internetten alıp kredi kartının borcunu da herhangi bir ATM'den nakit para ile de ödeyebilirsin yani

Olmuyor. harcadığın parayı çeker satıcıya yansıtır o tutarı, ödemeyi aldığında kendisine alır.
Böyle bir şey olur mu ?

Bi insan neden elden taksit yapmak ister?

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yok o ürünü boşver ben onu peşin almadın kredi kartından 6 taksitle aldım ama dediğim oluyor mu banka uygulamasından taksitlendirme yapıp bankamatiğe gidip ödeyebiliyor muyuz ?

Dediğim şey bu

Böyle bir şey olur mu ?

Böyle bir şey olur mu ?
olmuyor kardeşim

Top Bottom