Neler Yeni

Kredi kartı nasıl kullanılır

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Hangi alışveriş siteleri ona izin veriyor
Yanlış bilmiyorsam Vatan Bilgisayar, Teknosa, MediaMarkt ve İncehesap'ta alışveriş kredisi ile alışveriş yapabilirsiniz.

EDİT: İtopya'da alışveriş kredisi ile ödeme seçeneği yokmuş, özür dilerim. İncehesapta var ama. :)

Son düzenleme:

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Kredi notunu o yolla arttırmak istiyorsan kredi taksitlerini son gün öde hep. Zamanı gelmeden elime para geçti hepsini ödeyeyim yaparsan yükselmiyor'muş' ben bizzat denemedim
Öyle knk tam gününde ödüyorum :D

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Hangi alışveriş siteleri ona izin veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek bir bilgisayarda gösterebilir misiniz mesela
Örnek

Aşağıdan ödeme seçeneklerine geldiğinizde kredi kartı taksitlerinin olduğu yerin altında alışveriş kredisi ödeme seçenekleri ekranı var oradan bakabilirsiniz detaylara.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bilinçli kullanılır, nasıl olsa kredi kartı var deyip har vurup harman savurursan ay sonu yan yatarsın. Ödeyebileceğin kadar harcayıp kendini zora sokmayacaksın, limiti ne olursa olsun hep ödeyebileceğin miktara göre harcayacaksın. Ve düşündüğün gibi değil o olay. Yani kartının limiti ne kadarsa sende o kadar alışveriş yapabilirsin.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Bilinçli kullanılır, nasıl olsa kredi kartı var deyip har vurup harman savurursan ay sonu yan yatarsın. Ödeyebileceğin kadar harcayıp kendini zora sokmayacaksın, limiti ne olursa olsun hep ödeyebileceğin miktara göre harcayacaksın. Ve düşündüğün gibi değil o olay. Yani kartının limiti ne kadarsa sende o kadar alışveriş yapabilirsin.
Bilgisayar alma fikrini senin profil fotoğrafındaki kişi aklıma koydu 😅

Bünyamina

80+ Platinum
Ailen alabilir sen ödersin eğer onların limiti ve izini var ise eğer

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Kredi kartı kullanmayın, Bağımlılık yapıyor .
öyle valla kartı alalı 1 yıl oldu şimdiden 10k borcum var :D

2 3 aya kapatırım gerçi ayrı konu da gerçekten kullanmayı bilmeyen bulaşmasın limit arttıkça bedava para gelmiş gibi oluyor. Ödeyebiliyorsan ne ala tabii

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Hayatımda hiç kredi kartı kullanmadım ben sanıyordum ki 2000 liralık kredi kartı ile her ay içinden 2000 lira çekilerek 10 taksitle 20.000 liralık hazır sistem alınabiliyor ben böyle düşünüyordum maaşıma bilgisayar alacaktım eğer öyle bir şey varsa açıklar mısınız kredi kartı tam olarak nasıl kullanılıyor
Hocam bende başta öyle sanıyordum ama değilmiş 😅

Top Bottom