Neler Yeni

Kredi kartı ile Taksitli alışveriş de faiz biner mi ?

Arkadaşlar ben karttan 2300tl çekicem diyim ben bunu 5 ay taksite bölsem bi faiz biner mi ?
yoksa zamanında ödemezsen mi gecikme faizi uygularlar varsa bildiğiniz söyleyin ben araştırdım pek anlayamadım

Son düzenleme:

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Arkadaşlar ben 2300tl bir ürün alcam diyim ben bunu 5 ay taksite bölsem bi faiz biner mi ?
yoksa zamanında ödemezsen mi gecikme faizi uygularlar varsa bildiğiniz söyleyin ben araştırdım pek anlayamadım
Şimdi taksit olayı satıciya ait bir şey.
Satıcı peşin fiyatına böledebilir , farkda isteyebilir
Lakin
Takside bölupde zamanında odemezsen o zaman bankanın faizi biner

raspberry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Doğukan Akyıldız
Taksit yaptığın için faizli ödersin. Ama çok fark olmaz diye düşünüyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
2
Arkadaşlar ben 2300tl bir ürün alcam diyim ben bunu 5 ay taksite bölsem bi faiz biner mi ?
2300 tl taksitle alıyosan ortalam 100 130 tl gibi bir faiz olabilir gamegaraj dan falan alıyosan 300 gibi bir şey oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünün linkini verebilirsen kaç taksit olduğunu söyleyebilirim sana

• Konu Sahibi Konu Sahibi
2

2300 TL taksitle alıyosan ortalam 100 130 TL gibi bir faiz olabilir gamegaraj dan falan alıyosan 300 gibi bir şey oluyor
yok pc almıcam ben karttan 2300 çekcem ben bunu 5 aya bölüp 500-500 ödesem faiz oluyor mu onu soruyorum
Taksit yaptığın için faizli ödersin. Ama çok fark olmaz diye düşünüyorum.
öylemi

Şimdi taksit olayı satıciya ait bir şey.
Satıcı peşin fiyatına böledebilir , farkda isteyebilir
Lakin
Takside bölupde zamanında odemezsen o zaman bankanın faizi biner
kusura bakma yanlış yazdım ben karttan 2300 çekcem ve aylık 500 ödesem faiz olur mu onu sorcaktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Satıcıdan satıcıya değişir kimisi peşin fiyatına 6 taksit yapıyor kendim monitör aldım öyle ha baktın faiz koyuyor tek geç bankayı ara bölsünler o zama. Faiz koymaz

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Nakit avans mı çekeceksiniz? Ben tam anlamadım. Ne çekiyorsunuz karttan? Alışveriş yaparken çekim demek istemediniz herhalde.
Alışveriş sırasında tek çekim yapıp sonrasında böldürünce banka faiz uyguluyor, bilgin olsun.
Nakit avans ise yine aynı çekim yaparken bilgilendirme de geçiyor ne kadar faiz olacağını da yazar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yok pc almıcam ben karttan 2300 çekcem ben bunu 5 aya bölüp 500-500 ödesem faiz oluyor mu onu soruyorum

öylemi

kusura bakma yanlış yazdım ben karttan 2300 çekcem ve aylık 500 ödesem faiz olur mu onu sorcaktım
hangi banka?

Nakit avans mı çekeceksiniz? Ben tam anlamadım. Ne çekiyorsunuz karttan? Alışveriş yaparken çekim demek istemediniz herhalde.
Alışveriş sırasında tek çekim yapıp sonrasında böldürünce banka faiz uyguluyor, bilgin olsun.
Nakit avans ise yine aynı çekim yaparken bilgilendirme de geçiyor.
ben kartımdan 2300tl çekicem ben bunu 5 aya bölsem faiz biner mi ? onu soruyorum

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu

öylemi

2300 tl lik ürünü 5 taksitle 2500 e almak faiz olmuyor bildiğim kadarıyla. Bu olay vaade oluyor vaadeli satış. Kimisi peşin fiyatına taksit yapar kimisi vaade alır
Bu arada tek çekip kredi kartına bölmek geneldr fark alırlar.
Sen alacağım ürünün linkini atsan daha sağlıklı yardımcı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,480
Üyeler
164,505
Son üye
waunts
Top Bottom