Neler Yeni

Kredi kartı limiti arttırmam için ne yapmam gerekir ?

FareV

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Kredi kartlarımın limitini arttırmak istediğim zaman olumsuz sonuç alıyorum bunun sebebi neyden kaynaklanıyor acaba ?
Veya kredi kartı limitini arttırabilmem için neler yapmam gerekli acaba bilgisi olan var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Kredi notunu attırman lazım, kredi notun düşük olduğu sürece limitini hiçbir şekilde yükseltemezsin.

Allmuted

80+ Bronze

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
yusuf ecer
Başka bankalarda limitin veya kredi kartların olmaması lazım. Toplam limit sınırın var gibi düşün, muhtemelen diğer bankalardan dolayı olmuyordur. Kredi notun da baya önemli.

FareV

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi notunu attırman lazım, kredi notun düşük olduğu sürece limitini hiçbir şekilde yükseltemezsin.

Başka bankalarda limitin veya kredi kartların olmaması lazım. Toplam limit sınırın var gibi düşün, muhtemelen diğer bankalardan dolayı olmuyordur. Kredi notun da baya önemli.
Tek bir banka ile çalışmaya devam etsem kredi notu daha kolay bir şekilde artabilir mi ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
yusuf ecer
Tek bir banka ile çalışmaya devam etsem kredi notu daha kolay bir şekilde artabilir mi ?
Diğer bankalardaki kredi kartınızı kapatıp, limit arttırma başvurusu yaparsanız arttırabiliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Koçak
Aylık resmi gelirinin 4 katı kadar limit var artık.
Ek olarak kredi limiti borçlarını düzenli ödediğinde artar. 1 lira bile olsa borcun olup ödersen bankalar için olumlu bir işlemdir. Aynı şekilde faturalı bir telefon hattın varsa ve borcunu ödersen iyi bir şeydir. Bir de mesela limiti 10k olup 9k borcu olan biri ile limiti 10k olup 1k borcu olan biri arasında da kredi notu farkı olur. limitini olabilidiğince yüksek tutmaya çalışıp borcunu az yaparsan daha çok limitin olur

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,665
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim ana bankam Enpara, oradaki limit yüksek. Ziraat onun yarısını bile vermiyor düzenli ödememe rağmen.

FareV

80+ Bronze
Aylık resmi gelirinin 4 katı kadar limit var artık.
Ek olarak kredi limiti borçlarını düzenli ödediğinde artar. 1 lira bile olsa borcun olup ödersen bankalar için olumlu bir işlemdir. Aynı şekilde faturalı bir telefon hattın varsa ve borcunu ödersen iyi bir şeydir. Bir de mesela limiti 10k olup 9k borcu olan biri ile limiti 10k olup 1k borcu olan biri arasında da kredi notu farkı olur. limitini olabilidiğince yüksek tutmaya çalışıp borcunu az yaparsan daha çok limitin olur
Benim toplam kredi kartı limitim maaşımdan az şaşırtıcı bir şekilde ben de anlam veremiyorum ona alışveriş kısmında çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

oradaki limit yüksek. Ziraat onun yarısını bile vermiyor düzenli ödememe rağmen
Ziraat çok zor yükseltiyor diye biliyorum.

düzenli harcama düzenli ödeme ve düzenli gelir
Düzenli gelirim var düzenli harcamam da vardı sadece 2 aydır düzenli ödeme olmuyor biraz geciktiriyorum tek sorun o

WhoCares

80+ Gold
Benim toplam kredi kartı limitim maaşımdan az şaşırtıcı bir şekilde ben de anlam veremiyorum ona alışveriş kısmında çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden

Ziraat çok zor yükseltiyor diye biliyorum.

Düzenli gelirim var düzenli harcamam da vardı sadece 2 aydır düzenli ödeme olmuyor biraz geciktiriyorum tek sorun o
çok sıkıntı olur mu bilmiyorum ama tabi bankadan bankaya göre değişiyor mobil uygulama üzerinden limit attırma seçenekleri olması lazım diye biliyorum ordanda deneyebilirsin

FareV

80+ Bronze
çok sıkıntı olur mu bilmiyorum ama tabi bankadan bankaya göre değişiyor mobil uygulama üzerinden limit attırma seçenekleri olması lazım diye biliyorum ordanda deneyebilirsin
Zaten mobil uygulamadan deniyorum bankaya gitmeye zamanım olmuyor

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler