1508 kredi notum var yine de arttırmıyolarKredi notunu attırman lazım, kredi notun düşük olduğu sürece limitini hiçbir şekilde yükseltemezsin.
Kredi notunu attırman lazım, kredi notun düşük olduğu sürece limitini hiçbir şekilde yükseltemezsin.
Tek bir banka ile çalışmaya devam etsem kredi notu daha kolay bir şekilde artabilir mi ?Başka bankalarda limitin veya kredi kartların olmaması lazım. Toplam limit sınırın var gibi düşün, muhtemelen diğer bankalardan dolayı olmuyordur. Kredi notun da baya önemli.
Diğer bankalardaki kredi kartınızı kapatıp, limit arttırma başvurusu yaparsanız arttırabiliyorsunuzTek bir banka ile çalışmaya devam etsem kredi notu daha kolay bir şekilde artabilir mi ?
Benim toplam kredi kartı limitim maaşımdan az şaşırtıcı bir şekilde ben de anlam veremiyorum ona alışveriş kısmında çok sıkıntı yaşıyorum o yüzdenAylık resmi gelirinin 4 katı kadar limit var artık.
Ek olarak kredi limiti borçlarını düzenli ödediğinde artar. 1 lira bile olsa borcun olup ödersen bankalar için olumlu bir işlemdir. Aynı şekilde faturalı bir telefon hattın varsa ve borcunu ödersen iyi bir şeydir. Bir de mesela limiti 10k olup 9k borcu olan biri ile limiti 10k olup 1k borcu olan biri arasında da kredi notu farkı olur. limitini olabilidiğince yüksek tutmaya çalışıp borcunu az yaparsan daha çok limitin olur
Ziraat çok zor yükseltiyor diye biliyorum.oradaki limit yüksek. Ziraat onun yarısını bile vermiyor düzenli ödememe rağmen
Düzenli gelirim var düzenli harcamam da vardı sadece 2 aydır düzenli ödeme olmuyor biraz geciktiriyorum tek sorun odüzenli harcama düzenli ödeme ve düzenli gelir
çok sıkıntı olur mu bilmiyorum ama tabi bankadan bankaya göre değişiyor mobil uygulama üzerinden limit attırma seçenekleri olması lazım diye biliyorum ordanda deneyebilirsinBenim toplam kredi kartı limitim maaşımdan az şaşırtıcı bir şekilde ben de anlam veremiyorum ona alışveriş kısmında çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziraat çok zor yükseltiyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzenli gelirim var düzenli harcamam da vardı sadece 2 aydır düzenli ödeme olmuyor biraz geciktiriyorum tek sorun o
Zaten mobil uygulamadan deniyorum bankaya gitmeye zamanım olmuyorçok sıkıntı olur mu bilmiyorum ama tabi bankadan bankaya göre değişiyor mobil uygulama üzerinden limit attırma seçenekleri olması lazım diye biliyorum ordanda deneyebilirsin
1580 kredi notum nakit avans ve çeşitli bankalardan toplam 250k limit.1508 kredi notum var yine de arttırmıyolar