10K ödeme yaparsan limitin 10K artar. Borç varsa önce o ödenir.Axsess kredi kartım var limiti 20k. Ben karta 10k yüklersem limitim artarmı
annemın axess wıng kredı kartı vardı mart ayında aldı gecen gun oyle bı lımıt artırıyım dedım 10 k dan dırek 50 k yaptılarAxsess kredi kartım var limiti 20k. Ben karta 10k yüklersem limitim artarmı
hayır limit artmaz onun için limit arttırma talebi yapıyorsunAxsess kredi kartım var limiti 20k. Ben karta 10k yüklersem limitim artarmı
Biriside artar yazıyor anlamadimki simdkhayır limit artmaz
Axess plat var bende 20k dan yukarı cikaramiyorum yaannemın axess wıng kredı kartı vardı mart ayında aldı gecen gun oyle bı lımıt artırıyım dedım 10 k dan dırek 50 k yaptılar
3K borcu öder kalan 7K yı kullanılabilir kart limitine ekler.3k borç var 10k yatirdigim zaman 27k olacak limitim öylemi
normal limitten bahsediyorum ben misal limitin 20k sen 10k harcadın 10kya düştü10k yatırısan tekrar 20k ya çıkıyor yani20nin üstüne çıkmaz onu demek istedimBiriside artar yazıyor anlamadimki simdk
Şöyle oluyor 20k kartın 3k borcu varsa 10k ödersen 27k kartın içinde para olur. Bu parayı tamamını harcayabilirsin tek olarak çokluda nasıl istersen. Ama 20k üzerinde taksit yapamazsın çünkü kartının limiti 20k sen sadece üstüne para ekliyorsun.Biriside artar yazıyor anlamadimki simdk
annemınkı busıness ticari kart ama ondandır buyuk ıhtımalBiriside artar yazıyor anlamadimki simdk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Axess plat var bende 20k dan yukarı cikaramiyorum ya
Kredi kartı limitini artırmak için bankayla konusman yada uygulamada onay vermen lazım. Para yatırarak limit artiramazsin. Ancak BELKİ söyle olabilir. 20bin limit var ve borcun yoksa ve sen 10 tl para yatirirsan kredi kartına 10k para+20k kredi limitin olur. Limitin değişmez ama 30 binlik bisi alabilirsinAxsess kredi kartım var limiti 20k. Ben karta 10k yüklersem limitim artarmı