aykutsert
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Yurtdışından getirin diye zorluyorlar derim o zaman ne diyim29 unda geri gelecek merak etme :d

Yurtdışından getirin diye zorluyorlar derim o zaman ne diyim29 unda geri gelecek merak etme :d
Katılıyorum ama duyan kişiler bile azda olsa kararını bence değiştirmiştirsıkıysa kaldırmasınlar en az yüzde 5 oy kaybederlerdi. Nebati kendince yanlış bir karar aldı sonra büyüğünden emir gelince eski haline çevirdi
Dolar 13₺ civarındayken bilgisayar topladım dolar 19 oldu bilgisayarın değeri hala artmadı hatta parçaları tekrar toplasam aynı fiyat çıkıyor aradan 12 ay geçti eğer zam gelmeyeceğini bilseydim bugün alırdım bilgisayarıPc telefon zart zurt vergileri kaldırılacak zannedenler tam tersine secim ekonomisindeyiz. Seçim sonrasında daha da vergiler artacak özellikle lüks tüketime. Elektronik, alkol, sigara, araba vs. İyice sıkılaştıracaklar ekonomiyi
saçmalık zaten aklı olan insan tepki gösterir dolar altın almasın millet diye kısıtlama koyuyorlar nakit avansla ihtiyaçlarını karşılayan çok insan var bi nevi insanların özgürlüğünü kısıtlıyorlarKatılıyorum ama duyan kişiler bile azda olsa kararını bence değiştirmiştir
Sebebi seçim işte. Normalde doların 30 falan olması lazımdı baskılıyorlar o yüzden ürün fiyatları artmıyor ek olarak da ekran kartı fiyatları düştü mining sebebiyle bilgisayar ürünlerinde durumlar biraz farklı. Sabit gibi duruyor ama ekran kartı hariç hepsinin fiyatları artıyorDolar 13₺ civarındayken bilgisayar topladım dolar 19 oldu bilgisayarın değeri hala artmadı hatta parçaları tekrar toplasam aynı fiyat çıkıyor aradan 12 ay geçti eğer zam gelmeyeceğini bilseydim bugün alırdım bilgisayarı![]()
Erkan kartıSebebi seçim işte. Normalde doların 30 falan olması lazımdı baskılıyorlar o yüzden ürün fiyatları artmıyor ek olarak da ekran kartı fiyatları düştü mining sebebiyle bilgisayar ürünlerinde durumlar biraz farklı. Sabit gibi duruyor ama ekran kartı hariç hepsinin fiyatları artıyor