Neler Yeni

🔥 Kredi Kartı Nakit Avans Kararı Kaldırıldı

bankalar sözleşmeleri güncellerse ayık olun taklaya gelmeyin sonra :kekw:

Pc telefon zart zurt vergileri kaldırılacak zannedenler tam tersine secim ekonomisindeyiz. Seçim sonrasında daha da vergiler artacak özellikle lüks tüketime. Elektronik, alkol, sigara, araba vs. İyice sıkılaştıracaklar ekonomiyi
Dolar 13₺ civarındayken bilgisayar topladım dolar 19 oldu bilgisayarın değeri hala artmadı hatta parçaları tekrar toplasam aynı fiyat çıkıyor aradan 12 ay geçti eğer zam gelmeyeceğini bilseydim bugün alırdım bilgisayarı 😂

Katılıyorum ama duyan kişiler bile azda olsa kararını bence değiştirmiştir
saçmalık zaten aklı olan insan tepki gösterir dolar altın almasın millet diye kısıtlama koyuyorlar nakit avansla ihtiyaçlarını karşılayan çok insan var bi nevi insanların özgürlüğünü kısıtlıyorlar

Dolar 13₺ civarındayken bilgisayar topladım dolar 19 oldu bilgisayarın değeri hala artmadı hatta parçaları tekrar toplasam aynı fiyat çıkıyor aradan 12 ay geçti eğer zam gelmeyeceğini bilseydim bugün alırdım bilgisayarı 😂
Sebebi seçim işte. Normalde doların 30 falan olması lazımdı baskılıyorlar o yüzden ürün fiyatları artmıyor ek olarak da ekran kartı fiyatları düştü mining sebebiyle bilgisayar ürünlerinde durumlar biraz farklı. Sabit gibi duruyor ama ekran kartı hariç hepsinin fiyatları artıyor

Sebebi seçim işte. Normalde doların 30 falan olması lazımdı baskılıyorlar o yüzden ürün fiyatları artmıyor ek olarak da ekran kartı fiyatları düştü mining sebebiyle bilgisayar ürünlerinde durumlar biraz farklı. Sabit gibi duruyor ama ekran kartı hariç hepsinin fiyatları artıyor
Erkan kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,772
Üyeler
173,064
Son üye
LıNE
Geri