Neler Yeni

Kredi karti olmadan taksit yapilir mi?

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
Çalışıp bilgisayar alacağım ama beklemek istemiyorum 3-4 ay. Bazı sitelerde peşin fiyatına taksit görüyorum ama bunlar sadece kredi kartına özel mi? Çünkü maas kartı alacağım garanti ve ya yapı kredi olur. peşin fiyatına olmasa da olur taksitle almak istiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Çalışıp bilgisayar alacağım ama beklemek istemiyorum 3-4 ay. Bazı sitelerde peşin fiyatına taksit görüyorum ama bunlar sadece kredi kartına özel mi? peşin fiyatına olmasa da olur taksitle almak istiyorum.
evet kredi kartına özel
alışveriş kredisi çekebilirsin.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Banka kartına taksit yapamazsın kredi kartı lazım, bildiğim kadarıyla.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Çalışıp bilgisayar alacağım ama beklemek istemiyorum 3-4 ay. Bazı sitelerde peşin fiyatına taksit görüyorum ama bunlar sadece kredi kartına özel mi? Çünkü maas kartı alacağım garanti ve ya yapı kredi olur. peşin fiyatına olmasa da olur taksitle almak istiyorum.
Maas kartına taksit yapamazsın kredi kartına yaparsın alışveriş kredisi alıp taksit taksit ödersin

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Teknik olarak 3 seçenek var dostum. Ya kredi, ya kredi kartı ya da taksitli nakit avans.

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maas kartına taksit yapamazsın kredi kartına yaparsın alışveriş kredisi alıp taksit taksit ödersin
Nasıl alınıyor taksitlendirme ne kadar oluyor faiz %kaç biraz bilgi verebilir misin?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom