Neler Yeni

kredi kartı önerisi black friday için

yerçileği

80+ Bronze
Sa dostlar ilk defa kredi kartı çıkarıcam black friday için hem ekipman hemde alışveriş için bi kredi kartı çıkarmak istiyorum pek anlamıyorum yardımcı kart olaylarından. Taksit avantajı olan sıkıntıya yaşamayacağım bi kart önerir misiniz rica etsem
yapıkredi world

Hanaz

80+ Gold
bankadan gider çıkarırım dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

garanti iyi mi bi arkadaşımda önerdi taksit seçeneği felan nasıl
Güzel bende kartı kopyalattım kullanıyorum şuan

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,813
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Sa dostlar ilk defa kredi kartı çıkarıcam black friday için hem ekipman hemde alışveriş için bi kredi kartı çıkarmak istiyorum pek anlamıyorum yardımcı kart olaylarından. Taksit avantajı olan sıkıntıya yaşamayacağım bi kart önerir misiniz rica etsem
Ben garanti kullanıyorum bazı anlaşmalı yerleri var avantajlı oluyor, mesela hepsiburadada ilk ödemeni garanti ile yaparsan kardı kayıt edersen 50TL Bonus veriyor, kampanyaya katılman lazım

Ben garanti kullanıyorum bazı anlaşmalı yerleri var avantajlı oluyor, mesela hepsiburadada ilk ödemeni garanti ile yaparsan kardı kayıt edersen 50TL Bonus veriyor, kampanyaya katılman lazım
Ama yetişmez bence benim kart bana 12 günde geldi -Kahramanmaraş

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım

Ama yetişmez bence benim kart bana 12 günde geldi -Kahramanmaraş
yarın halledicem bakalım şans kartın aidatı ne kadar peki reis

Top Bottom