Neler Yeni

kredi kartı önerisi black friday için

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Sa dostlar ilk defa kredi kartı çıkarıcam black friday için hem ekipman hemde alışveriş için bi kredi kartı çıkarmak istiyorum pek anlamıyorum yardımcı kart olaylarından. Taksit avantajı olan sıkıntıya yaşamayacağım bi kart önerir misiniz rica etsem

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Sa dostlar ilk defa kredi kartı çıkarıcam black friday için hem ekipman hemde alışveriş için bi kredi kartı çıkarmak istiyorum pek anlamıyorum yardımcı kart olaylarından. Taksit avantajı olan sıkıntıya yaşamayacağım bi kart önerir misiniz rica etsem
garanti

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
bankadan gider çıkarırım dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

garanti iyi mi bi arkadaşımda önerdi taksit seçeneği felan nasıl
vatanda falan axess vb kartlara peşin fiyatına 6 taksit var. garanti de 12 taksit oluyo 6+6

vatanda falan axess vb kartlara peşin fiyatına 6 taksit var. garanti de 12 taksit oluyo 6+6
16 yaşındayım garantinin ek kartını kullanıyom kredi kartı olarak çok memnunum

o zaman zor yetişir kardeşim desene olmadı bu
dene şansını şuan mobil bankacılıkdan başvur benm 4-5 günde gelmişti

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

16 yaşındayım garantinin ek kartını kullanıyom kredi kartı olarak çok memnunum
ek kart ne oluyo kardeşim tam olarak ismi ne yıllık ücreti felan var mı

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
kartın gelmesi vb sorunlar olacağı için en iyi çözüm enpara kart gelmedende sanal kart oluşurup kullanabiliyorsun sanal kartın limiti de asıl kart limitin kadar şahsen zamanında öyle kullanmıştım anında açılıyor hesabın ama bu gün başvursan yarın görüntülü ararlar kimlik taraması vb vb işlerler yaparlar, aynı zamanda enpara da kart aidatı yok en iyi özelliği o ben o yüzden ona geçmiştim şuan axess ve enpara kullanıyorum axess i chip para kazanımı için kullanıyorum yılda ortalama 800 900 liralık chip para kazandırıyor

ZEYREK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Orhan
GarantiBBVA kullanıyorum çok iyi kart aidatı kestiklerinde müşteri hizmetlerinden iptal ettiriyorum

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
ek kart ne oluyo kardeşim tam olarak ismi ne yıllık ücreti felan var mı
Atıyorum babanın bi kartı var 30k limitli aynı kartı sana da veriyorlar babanın limitinden kullanıyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,148
Üyeler
167,618
Son üye
oguzhan52_
Top Bottom