Neler Yeni

Kredi kartı yıllık ücreti hk.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
1 senedir akbank ve birkaç farklı bankadan kredi kartı kullanıyorum. Aktif kullandığım axess karta son ekstre de 800₺ aidat kesmişler. Görüştükten sonra yarı yarıya indirmiş olsalar da bu fiyatı vermek içimden gelmiyor açıkcası. Yasal bir yol veya sizin başvurduğunuz bir yöntem var mı?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
lappelduvide
1 senedir akbank ve birkaç farklı bankadan kredi kartı kullanıyorum. Aktif kullandığım axess karta son ekstre de 800₺ aidat kesmişler. Görüştükten sonra yarı yarıya indirmiş olsalar da bu fiyatı vermek içimden gelmiyor açıkcası. Yasal bir yol veya sizin başvurduğunuz bir yöntem var mı?
6 ay açık kalması sözüne tamamını iade etmişlerdi bende 800 TL kesmişlerdi 6 ay dolar dolmaz borcu ödeyip kapatıcam kartı

Bünyamina

80+ Platinum
THH başvurabilirsin.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 ay açık kalması sözüne tamamını iade etmişlerdi bende 800 TL kesmişlerdi 6 ay dolar dolmaz borcu ödeyip kapatıcam kartı
Bende aynı şartla yarısını yaptılar tekrar arayıp tamamını sildirebilir miyim acaba

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak

Mert

80+ Silver
THHden bir şey çıkmaz, aidatsız seçeneği mevcut çünkü.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
THHden bir şey çıkmaz, aidatsız seçeneği mevcut çünkü.
Normalde ona başvurmuştum hocam öğrenci olarak ama sonradan aidatlı olduğunu öğrendim

WhoCares

80+ Gold
kredi karti kullanıyorsan aktif olarak zaten yıl içinde yaptığın taksitlendirmelerden yararlaniyorsun yok ben aktif olarak kullaniyorum diyorsan kk iptal edip banka kartina geçicen :kekw:

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
kredi karti kullanıyorsan aktif olarak zaten yıl içinde yaptığın taksitlendirmelerden yararlaniyorsun yok ben aktif olarak kullaniyorum diyorsan kk iptal edip banka kartina geçicen :kekw:
Birçok kişiden silip bana yarısını teklif etmeleri garip hocam sadece ben yararlanmıyorum herhalde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Lütfü A
nays kk ücretsiz olduğu yazıyordu ama sadece taksit özelliği var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,196
Üyeler