Kredi kartına nasıl para yükleyebilirim ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
515
merhaba arkadaşlar garanti bankasını kullanıyorum 2500 tl kredi kartı limitim var bu ay birkaç harcama yaptım kredi kartı ile 450 TL limitim kaldı. Ve bankaya üye olduğumda bir arkadaşın kodunu girdim 1000 tl bonus gelecekti bu bonus bugün kredi kartıma yatmış. ben banka kartına yatar diye düşünmüştüm. Velhasıl bayadır istediğim bir mouse vardı trendyolda kuponla 3050 TL'ye geliyor bonus puanı kullansam 2050 TL'ye alabiliyorum galiba. ama o kadar limitim yok kredi kartında. nasıl alabilirim banka kartından kredi kartına para aktarma durumu varmı 2050 tlyi tamamlayacak bir para yatırayımda mouseyi alayım.

merhaba arkadaşlar garanti bankasını kullanıyorum 2500 tl kredi kartı limitim var bu ay birkaç harcama yaptım kredi kartı ile 450 TL limitim kaldı. Ve bankaya üye olduğumda bir arkadaşın kodunu girdim 1000 tl bonus gelecekti bu bonus bugün kredi kartıma yatmış. ben banka kartına yatar diye düşünmüştüm. Velhasıl bayadır istediğim bir mouse vardı trendyolda kuponla 3050 TL'ye geliyor bonus puanı kullansam 2050 TL'ye alabiliyorum galiba. ama o kadar limitim yok kredi kartında. nasıl alabilirim banka kartından kredi kartına para aktarma durumu varmı 2050 tlyi tamamlayacak bir para yatırayımda mouseyi alayım.
Borç öde kısmından yatırdığınız kadar limitinize ekleniyor.

Ekler

• 1000011214.webp
    1000011214.webp
    92.1 KB · Hit: 27
limit yükseltmeyi denedin mi

limit yükseltmeyi denedin mi
denedim olmuyor çalışmıyorum öğrenciyim maaşım yok 3000 tlyi bile kabul etmiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Borç öde kısmından yatırdığınız kadar limitinize ekleniyor.
garanti olur demi az önce bir konu okudum şu etketlediğim ahmet tunc internet harcama limitini aşamazsınız falan yazmıştı paranıza bloke koyulur gibisinden birşeyler yazmıştı yok öyle bir durum demi

denedim olmuyor çalışmıyorum öğrenciyim maaşım yok 3000 tlyi bile kabul etmiyorlar
o zaman kredi kartında olan parayı ne kadar çekebiliyorsan nakit avans çekeceksin o şekilde alacaksın. bonusu kullanmak içinde kk ile alman şart anladığım kadarıyla o zaman da yapacak bişey kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti olur demi az önce bir konu okudum şu etketlediğim ahmet tunc internet harcama limitini aşamazsınız falan yazmıştı paranıza bloke koyulur gibisinden birşeyler yazmıştı yok öyle bir durum demi

hayır hocam zaten satın almaya çalıştığınızda yetersiz limit uyarısı verecektir. limitten fazla alışveriş yapmaya çalıştığında

o zaman kredi kartında olan parayı ne kadar çekebiliyorsan nakit avans çekeceksin o şekilde alacaksın. bonusu kullanmak içinde kk ile alman şart anladığım kadarıyla o zaman da yapacak bişey kalmıyor
aynen işte para sorun değil bonus kredi kartına yatmış banka kartına yatsa şimdiye almıştım sanırım karta para yükleme olayı çalışıyor sabah uyanık kafa ile yaparım şuan yanlış bir şey yapsam git uğraş dur

Garanti'de net günlük bir limit ayarı yok. Sadece internetten alışverişi açıp kapatabiliyorsun. Limiti aşarsan da limit yetersiz uyarısı alırsın.

Garanti'de net günlük bir limit ayarı yok. Sadece internetten alışverişi açıp kapatabiliyorsun. Limiti aşarsan da limit yetersiz uyarısı alırsın.
hallettim sipariş ettim mouseyi. taksit yapmadım tek çekim yaptım sipariş tutarı 2089 tl. 400 küsür kredi kartı limitim vardı. 1670 tl ben yükledim. taksit yapmadım kredi kartı limitinimi ödeyeceğim sonraki ay yoksa toplam parayımı yani 2089 tly mi ? niye taksit yapmadım bilmiyorum peşin fiyatına 3 taksitte vardı.

hesabına para at hangi karta para yüklemek istiyorsan üzerine tıkla borç ödeme kısmı gelecek istediğin kadar ekleme yapabilirsin hocam.

Dediğiniz 1.000 lirayı yüklemişler? Bonus puan olarak mı eklemişler?

Geri