Kredi kartında nasıl iade oluyor ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Trendyoldan ürün almıştık 180 tl ye hazırlanma aşamasındaydı. 1 saat öncede kupon geldi 150 tl ye 50 tl indirim. Ben de 180 tl iptal edip 130 tl ye almış oldum ama iptal edilen para kredi kartına yatıcak.
Biraz araştırdım ama kafam karıştı. Kredi kartına iptal edilen ürünün parası nasıl yatıyor ay sonu borcu 1000 tl ise ordan 180 tl eksiliyor mu ? Doğrumu anladım. Bide vakıfbank kart kaç günde geri yatar para tahmini ?

Trendyoldan ürün almıştık 180 TL ye hazırlanma aşamasındaydı. 1 saat öncede kupon geldi 150 TL ye 50 TL indirim. Ben de 180 TL iptal edip 130 TL ye almış oldum ama iptal edilen para kredi kartına yatıcak.
Biraz araştırdım ama kafam karıştı. Kredi kartına iptal edilen ürünün parası nasıl yatıyor ay sonu borcu 1000 TL ise ordan 180 TL eksiliyor mu ? Doğrumu anladım. Bide vakıfbank kart kaç günde geri yatar para tahmini ?
Kart borcu eksilecek şekilde geri yatmıyor diye biliyorum. İade olarak gözükür ekstrede. Genelde 1 hafta içinde geri yatmış oluyor.

Kart borcu eksilecek şekilde geri yatmıyor diye biliyorum. İade olarak gözükür ekstrede. Genelde 1 hafta içinde geri yatmış oluyor.
Ay sonu borcu 1000 TL ise 180 TL azalmıyor yani daha detaylı açıklama şansın var mı yoksa da canın sağolsun. Babamın kartıydı yarın telefonundan bakıcam Vakıfbank uygulamasından.

Ay sonu borcu 1000 TL ise 180 TL azalmıyor yani daha detaylı açıklama şansın var mı yoksa da canın sağolsun. Babamın kartıydı yarın telefonundan bakıcam Vakıfbank uygulamasından.
Ay sonu borcu derken hocam mesela şuan 1000 TL harcama yapıldıysa 180 TL eksiliyor ama ekstre geldiyse şuan o iade olursa borç ödenmiş gibi olmuyor diye biliyorum.

Ay sonu borcu derken hocam mesela şuan 1000 TL harcama yapıldıysa 180 TL eksiliyor ama ekstre geldiyse şuan o iade olursa borç ödenmiş gibi olmuyor diye biliyorum.
Tamamdır teşekkür ederim yarında zaten uygulamadan falan kontrol ederim olmadı müşteri hizmetlerini ararız.

Tamamdır teşekkür ederim yarında zaten uygulamadan falan kontrol ederim olmadı müşteri hizmetlerini ararız.
Rica ederim hocam. Trendyol iadeyi yolladığı zaman banka uygulamasında gözükür zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri