25bin üzeri aylık borcun varsa normalden daha fazla faiz ödücen demek15k borç var bitecek 3-4 aya kullanmam muhtemelen daha istediğim her şeyi aldım kredi kartı ile, pek okudum da anlamadım kaba tabiri ne demek ne oluyor bu?
25bin üzeri aylık borcun varsa normalden daha fazla faiz ödücen demek15k borç var bitecek 3-4 aya kullanmam muhtemelen daha istediğim her şeyi aldım kredi kartı ile, pek okudum da anlamadım kaba tabiri ne demek ne oluyor bu?
yani örnek veriyorum 25 bin türk lirası üstü borcum var ise, taksitli olsa bile ekstra bankaya faiz mi ödeyeceğim?25bin üzeri aylık borcun varsa normalden daha fazla faiz ödücen demek
hayır sanırım asgarisini ödediğin falan borçlar için geçerliyani örnek veriyorum 25 bin türk lirası üstü borcum var ise, taksitli olsa bile ekstra bankaya faiz mi ödeyeceğim?
Abo 20k var şuan fazla kaçırmamak lazım25bin üzeri aylık borcun varsa normalden daha fazla faiz ödücen demek
şimdi bu arkadaş intihar edicek bence bu haberden sonraŞimdi bu arkadaş ne kadar faiz ödeyecek