Bu 2 3 hafta içinde 42000 zaten kesin gelecek gözüyle bakıyorum, 35000 e kadar bile sarkabilir.48000 kırılırsa 42000 çorap söküğü gibi gelecek.
42kya düşerse al btc 60k olunca acayip kara geçersinŞu anda iyice düşmüşken coin alınır mı acaba?
Şu anda iyi söylemler prim ettiğinden insanlar iyi konuşuyor olabilir.Beyler bilgi sahibisin ayı sezonu gelse bile alcoinler ilk bi çekilecek sonra hepsi 20 30x yapar dedi YTD
Düşmezse almayım mi42kya düşerse al btc 60k olunca acayip kara geçersin
Neleri tutuyorsun mesela?Hep birlikte toplanıp 48K altına düşmemesi için totem yapalım beyler. Cüzdanın yarısı erimiş xd. Uyanmaz olaydım. Neyse ben holdcuyum bana çok koymaz
42kya düşebilir düşmezse şimdi alsan yine kara geçersin ben şimdi alırsın 42kya düşer zarara girersin diye dedim benim dediklerim tahmin araştır ona göre girDüşmezse almayım mi
2 aydır giricem diyorum hep bir şeyler oluyor bir türlü giremedim şu işe42kya düşebilir düşmezse şimdi alsan yine kara geçersin ben şimdi alırsın 42kya düşer zarara girersin diye dedim benim dediklerim tahmin araştır ona göre gir
noluyor ki2 aydır giricem diyorum hep bir şeyler oluyor bir türlü giremedim şu işe
Önceki senaryolardan örnekler var son videosunu izle bir istersen.Şu anda iyi söylemler prim ettiğinden insanlar iyi konuşuyor olabilir.