Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
TARKM hisse senedi şuan en dip seviyeye inmiş durumda ve dipten de 3 gündür güzel yükselişlerle yönünü yukarı doğru yöneltmiş durumda:

tarkmhedef.png

Yarın belli bir oranda bu hisseyi hedefleyeceğim gibi, hedef alış fiyatını 364 TL olarak düşünüyorum ama hedef gün içi hesaplamalarla değiştiğinden kesin bir şey de diyemiyorum fakat yükselişini sürdürüceğine inanıyorum :) Yarın ASELS'i takip edip, TARKM belli oranlarda alarak duruma bakacağım, açıkçası TARKM den umutluyum, çünkü son 3 gündür güzel sinyaller verdi ve en düşük dipten koptu...

Eğer Borsa zirvelere doğru yükselişini bozmaz ise TARKM iyi kazanç sağlar, borsa da genel olarak takip edilmeli çünkü düşüş rüzgarı tüm hisseleri önüne katıp düşürebilir...

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Türkiye de borsadan kazanç sağlamak çok zor uzun vadede getirdiği paranın hayrı olmaz. Kimse ümitlerle girmeisn batar yoksa.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Hiçbir işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, her işin bir yolu, matematiği, kanunu veya hilesi vardır... Borsada hep kazanan tayfa, büyük hileci patronlar nasıl zengin oluyorlar yoksa hiç düşünen var mı? Teknoloji çağındayız ve artık yapay zeka ile borsada işlemler yapılabilmekte, çok .çok yüksek karlar elde edenler var bu yöntemle, bizde tabii olarak böyle olanaklar yok ama matematik bilirsen ve biraz da istatistikten anlarsan, az da bilgisayarda hesap yaptırabilirsen en azından kendine yetecek kadar para kazanabilirsin... Her işin bir çözümü, mantığı vardır, akıl yürütmek gerek .

Farex

80+ Silver
Hiçbir işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, her işin bir yolu, matematiği, kanunu veya hilesi vardır... Borsada hep kazanan tayfa, büyük hileci patronlar nasıl zengin oluyorlar yoksa hiç düşünen var mı? Teknoloji çağındayız ve artık yapay zeka ile borsada işlemler yapılabilmekte, çok .çok yüksek karlar elde edenler var bu yöntemle, bizde tabii olarak böyle olanaklar yok ama matematik bilirsen ve biraz da istatistikten anlarsan, az da bilgisayarda hesap yaptırabilirsen en azından kendine yetecek kadar para kazanabilirsin... Her işin bir çözümü, mantığı vardır, akıl yürütmek gerek .
dediğim gibi uzun vadede her türlü kazanırsın senelerce tutmaktan bahsediyorum tabi sağlam ileriye dönük firmalardan ama bi kaç aylık ynai kısa vadede kazanç bitik durumda hatta geçen sene ile bu sene neredeyse aynı paralarda ben fazie koysam daha fazla kazanırdım öyle kıytırık hisselerden almam ve senelerdir buişin içindeyim. Küçük paralarla da girmiyorum bu işlere milyonları yatırıyorum. Kısacası kısa vadede tr borsasında kazancı unutsun herkes çok nadir dnek gelir ama genelde hüsran olur.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
10 mart 2025 pzts saat 12:14

Durum itibari ile TARKM %3 ve hatta sabah daha fazla yükseldi:

2025-03-10_12-13.png

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
10 Mart 2025 pzts Kapanış:

2025-03-10_18-06.png

ALTNY ve TARKM, PATEK hisseleri güniçi güçlü yükselişler sergilediler... ASELS idare eder gibiydi. SAFKR istikrarlı yükselişine ara vermeden devam ediyor.
:)

Top Bottom