tekino
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 345
- İsim
- Tekin Ayber
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TARKM hisse senedi şuan en dip seviyeye inmiş durumda ve dipten de 3 gündür güzel yükselişlerle yönünü yukarı doğru yöneltmiş durumda:
Yarın belli bir oranda bu hisseyi hedefleyeceğim gibi, hedef alış fiyatını 364 TL olarak düşünüyorum ama hedef gün içi hesaplamalarla değiştiğinden kesin bir şey de diyemiyorum fakat yükselişini sürdürüceğine inanıyorum
Yarın ASELS'i takip edip, TARKM belli oranlarda alarak duruma bakacağım, açıkçası TARKM den umutluyum, çünkü son 3 gündür güzel sinyaller verdi ve en düşük dipten koptu...
Eğer Borsa zirvelere doğru yükselişini bozmaz ise TARKM iyi kazanç sağlar, borsa da genel olarak takip edilmeli çünkü düşüş rüzgarı tüm hisseleri önüne katıp düşürebilir...
Yarın belli bir oranda bu hisseyi hedefleyeceğim gibi, hedef alış fiyatını 364 TL olarak düşünüyorum ama hedef gün içi hesaplamalarla değiştiğinden kesin bir şey de diyemiyorum fakat yükselişini sürdürüceğine inanıyorum
Eğer Borsa zirvelere doğru yükselişini bozmaz ise TARKM iyi kazanç sağlar, borsa da genel olarak takip edilmeli çünkü düşüş rüzgarı tüm hisseleri önüne katıp düşürebilir...
Son düzenleme: