lan bozdurmasaydım keşke
lan bozdurmasaydım keşke
Bozdurdun mu? Ne bu acele tavırlar.lan bozdurmasaydım keşke
kankam başka coinden kar ettiysen bu kadar takma herşeyi bu kadar takarsan ohooo salla gitsin ya başka coinden kazanırsın.lan bozdurmasaydım keşke
Sana dedim ya binance'a geçicem diyeBozdurdun mu? Ne bu acele tavırlar.
ya ben btc türkteydim binance'a geçmek için bozdurdumkankam başka coinden kar ettiysen bu kadar takma herşeyi bu kadar takarsan ohooo salla gitsin ya başka coinden kazanırsın.
Herkese günaydın
Dün gece mavi olan kısımdan aldım btt şansıma daha çok düştü halen de düşüyor ya ne zaman artmaya geçecek çözemedim gitti. Alıntıyı görüntüle
Dün saat 8 den beri bir şeyleri kırmasını bekliyorum. Bir türlü kıramadı ya. Bakalım kâr etmeden satmam zaten olan zamana oluyor işte.
Günaydın.Herkese günaydın
Şu anda yükseliş var ama zararsız kapatabileceğin kadar yükselir mi emin değilim.Günaydın.
Şubatın ortasından beri bekletiyorum, tepeden almışım SNX'i bir kurtulamadım. Bütçemin %8'i ile girmişim birde. @Caner Kösedağ karı marı geçtim kurtulur muyum sence? Yukarı yönle bir trend var gibi.
Şuna baksana bir.bir coinin desteği dirençi kırdığını kaç saatlik grafikte bakmalıyız @Litecoin @mgnary @Caner Kösedağ