Akbaba Kürşat
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Arkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?
Kimse o zaman araba alıp 100.000 TL den 300.000 TL bandından satmasın ne kadar vermiş ise o fiyata satsın. Dolar altın almasın.. Bu gün aldığını yarın 2 katına satmasın o akıl verenler onlara şöyle arabalarını kaça aldılar ise aynı fiyattan alacağım haram iş yapmasınlar. Yatırım ise yatırım...Arkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?
Tam olarak açıklamış arkadaş, haram değil bence kesinlikle, ona bakılırsa altın alıp satmak da haramKimse o zaman araba alıp 100.000 TL den 300.000 TL bandından satmasın ne kadar vermiş ise o fiyata satsın. Dolar altın almasın.. Bu gün aldığını yarın 2 katına satmasın o akıl verenler onlara şöyle arabalarını kaça aldılar ise aynı fiyattan alacağım haram iş yapmasınlar. Yatırım ise yatırım...
Konuştugum bir hoca vardı bana caiz değil demişti daha sonra kendisinin co,n alıp sattıgını öğrendimArkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?
için rahat şekilde yatırımını yapabilirsin onu diyen cahil kesimi çok takma kafanaArkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?
Fiziksel bir şey olmadığı için mekruh deniliyorArkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?