Kripto para harammı sizce?

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Arkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar girmeyi düşünüyorum caiz değildir diyo çoğu kişi siz ne düşünüyorsunuz?
Kimse o zaman araba alıp 100.000 TL den 300.000 TL bandından satmasın ne kadar vermiş ise o fiyata satsın. Dolar altın almasın.. Bu gün aldığını yarın 2 katına satmasın o akıl verenler onlara şöyle arabalarını kaça aldılar ise aynı fiyattan alacağım haram iş yapmasınlar. Yatırım ise yatırım...

Kimse o zaman araba alıp 100.000 TL den 300.000 TL bandından satmasın ne kadar vermiş ise o fiyata satsın. Dolar altın almasın.. Bu gün aldığını yarın 2 katına satmasın o akıl verenler onlara şöyle arabalarını kaça aldılar ise aynı fiyattan alacağım haram iş yapmasınlar. Yatırım ise yatırım...
Tam olarak açıklamış arkadaş, haram değil bence kesinlikle, ona bakılırsa altın alıp satmak da haram

Konuştugum bir hoca vardı bana caiz değil demişti daha sonra kendisinin co,n alıp sattıgını öğrendim :D

Sence COD da zombi öldürmek günahmıdır olmayacığına göre günah dehildir

Haram sayılmaz.
Sonuçta kar etme durumun ne kadar varsa zarar etme durumun da o kadar var.
Bir nevi ticaret yapıyorsun.

Coin haramsa altın almakta günahtır :D
Eğer sanal olduğundan dolayı haram diyenlere ise, bankadaki paranız sadece sanal bir sayıdan ibaret.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,224
Üyeler
190,328
Son üye
nazo93
Geri