Binance TR önerebilirim AMA sadece btc alacaksanız btc Türk veya btc Türk proBTC Turk filan güvenli galiba. Birde hesap açarken hangi bilgileri istiyorlar.
Şu dogecoin filan ucuz olanlara bakıyodum. Zaten anlamam fazla ve merak ettim sadece teşekkürler.Binance TR önerebilirim AMA sadece btc alacaksanız btc Türk veya btc Türk pro
Çok bilgi istiyolarmış cidden.Genellikle;
Başlıca bunlar.
- TC Kimlik kartınızın önlü ve arkalı fotoğrafı,
- Varsa ve TC Kimlik kartınızı kullanmak istemiyorsanazı ehliyetinizin önlü arkalı fotoğrafı,
- Elinizde kimliğinizle veya ehliyetinizle özçekim yapılmış bir fotoğraf.
- İkametkağ adresi.
Hocam Ben Binance TR kullanıyorum dogecoin almistim 1 2 seviye doğrulama var 1 tc kimlik istiyor ben 1 doğrulama da dogecoin alıp sonra geri karta atabiliyorum parayıŞu dogecoin filan ucuz olanlara bakıyodum. Zaten anlamam fazla ve merak ettim sadece teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok bilgi istiyolarmış cidden.
Ha öyle mi anladım. Yani sadece tc kimlik girerek alabiliyoruz anladım. Bu google playdeki binance mi?Hocam Ben Binance TR kullanıyorum dogecoin almistim 1 2 seviye doğrulama var 1 tc kimlik istiyor ben 1 doğrulama da dogecoin alıp sonra geri karta atabiliyorum parayı
Binance TR hocam evet google playdekiHa öyle mi anladım. Yani sadece tc kimlik girerek alabiliyoruz anladım. Bu google playdeki binance mi?
Tamamdır teşekkürler hocam.Binance TR hocam evet google playdeki
binance tr öneririmBTC Turk filan güvenli galiba. Birde hesap açarken hangi bilgileri istiyorlar.
Herkes google playde aynı şeyi yazmış. Bir şey olursa sorumlusu binance filan tırstım az sanki. Çok bilgi istiyorlar sıkıntı çıkmaz değil mi ?binance tr öneririm
kimlik foto yüz fotoğrafın ve ayrıca tc kimlik no ve adın soy adın bu bilgileri hesap açarken değilde hesaptan para çekmek istersen istiyorlar ki bu uygulamayı kullanacaksan zaten para çekip yatıracaksındır
Onu yazmaları bir şey değiştirmez ki. Zaten siteye giriş yaparken okuyup onayladığını kabul ediyorsunHerkes google playde aynı şeyi yazmış. Bir şey olursa sorumlusu binance filan tırstım az sanki. Çok bilgi istiyorlar sıkıntı çıkmaz değil mi ?