Hiçbir alakamiz yokken bitexen icrypex gibi yatirim sitelerine icralik olduk bunun nedeni nedir hicbirimiz uye olmadik herhangi bir harcama yapmadik sizce virus mu bulasmis ve satin almis yardimci olurmusunuz ne yapmak gerek
Ne icrası? Sms mi geldi dolandırıcı onlar itibar etmeyin.Hiçbir alakamiz yokken bitexen icrypex gibi yatirim sitelerine icralik olduk bunun nedeni nedir hicbirimiz uye olmadik herhangi bir harcama yapmadik sizce virus mu bulasmis ve satin almis yardimci olurmusunuz ne yapmak gerek
o site hicbir onay almadan yuz dogrulamasi yapmadan kimligini girdiginde aninda onayli hesap yapiyodu reis ben senin isim soyismi girip para akladim kusura bakmazsin umarim 1.5 milyon tl falan %10 unu en az odetirler haberin olsunHiçbir alakamiz yokken bitexen icrypex gibi yatirim sitelerine icralik olduk bunun nedeni nedir hicbirimiz uye olmadik herhangi bir harcama yapmadik sizce virus mu bulasmis ve satin almis yardimci olurmusunuz ne yapmak gerek
hakkini helal edersin umarimHiçbir alakamiz yokken bitexen icrypex gibi yatirim sitelerine icralik olduk bunun nedeni nedir hicbirimiz uye olmadik herhangi bir harcama yapmadik sizce virus mu bulasmis ve satin almis yardimci olurmusunuz ne yapmak gerek
hayır e devlette gozukuyorNe icrası? Sms mi geldi dolandırıcı onlar itibar etmeyin.
cıddıye alasım ok ama haram olsuno site hicbir onay almadan yuz dogrulamasi yapmadan kimligini girdiginde aninda onayli hesap yapiyodu reis ben senin isim soyismi girip para akladim kusura bakmazsin umarim 1.5 milyon tl falan %10 unu en az odetirler haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hakkini helal edersin umarim
saka bi yana para aklanmistir adina ben yapmadim tabi de yazdigim sekilde yapiliyorhayır e devlette gozukuyor
cıddıye alasım ok ama haram olsun
peki ne yapabiliriz sence bizmi odiyeceğiz bunların faturasınısaka bi yana para aklanmistir adina ben yapmadim tabi de yazdigim sekilde yapiliyor
tamamdır sayfasına gırıp geri bildirimmi yazayım yoksa bankaylamı halledeyımitiraz et kendini acikla
bizim bi alakamiz yoktur sucumuz yoktur falan diye eger gercektensen degilsen
Bilmiyorum bu şirketler banka araciligiyla icra takibi baslatmis detaya girince sadece 3.taraf olarak gozukuyorlar ve bunlarin icinde paparada varicra sebebi nedir
Papara hesabını başkasına verdin mi?Bilmiyorum bu şirketler banka araciligiyla icra takibi baslatmis detaya girince sadece 3.taraf olarak gozukuyorlar ve bunlarin icinde paparada var
hayır papra hesabım bıle yokPapara hesabını başkasına verdin mi?