Kripto Para Madenciliği Bir Gün Son Bulacak Mı ?

Jack321

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Bildiğimiz üzere kripto paralar ve mining popülerleşti. Kripto para Madenciliği nedir biliyorum ama size bir sorum olucak. Yaptığımız madencilik ne zamana kadar bize ödül olarak kripto para vericek dünyada bunu yapan çok kişi var bir süre sonra bize verilen görevler bitebilirmi ? Bize verilen görevleri bana biraz daha açıklayabilirmisiniz ?

Sanmıyorum. İleri de daha fazla ilerlicek gibi duruyor.

Ancak bize verdikleri gorevler eninde sonunda bitecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu işi yapan çok kişi var.

Karlı bir iş olmaktan çıkacak.

Bildiğimiz üzere kripto paralar ve mining popülerleşti. Kripto para Madenciliği nedir biliyorum ama size bir sorum olucak. Yaptığımız madencilik ne zamana kadar bize ödül olarak kripto para vericek dünyada bunu yapan çok kişi var bir süre sonra bize verilen görevler bitebilirmi ? Bize verilen görevleri bana biraz daha açıklayabilirmisiniz ?
21. yüzyılın en büyük balonu kripto para olduğunu düşünüyorum bu paranın bir değeri yok eline alamazsın değerini ölçemezsin göremezsin ayrıca çok manipülasyona açık durumda ben bu paraya büyük yatırım yapanların elinde patlayacağını düşünüyorum.

21. yüzyılın en büyük balonu kripto para olduğunu düşünüyorum bu paranın bir değeri yok eline alamazsın değerini ölçemezsin göremezsin ayrıca çok manipülasyona açık durumda ben bu paraya büyük yatırım yapanların elinde patlayacağını düşünüyorum.
patladı zaten

Şuan kripto paralar düşüşte, kazım düşük. Çok yaşamaz bu mining işi. Anca borsasında para var ama çok riskli, adamı bir günde zengin de eder fakir de. Herkes de löp diye atladı bu işe bakalım nolcak halleri. Deli gibi kart alanların sonu iyi olmayacak gibi. Her gün forum da yazıyorlar şu kadar 3070-80-90 alsam ya da aldım vs ama çoğu iyice araştırmadan, gram bilgisi olmadan giriyor. Bir kartın amortisi 7-8 ay, sanki bedava alıyorlarmış gibiler, Eth ne olacak önü açık değil, işin zorluğu ne vs. Bu işe erken giren karda geç girenler anca ucu ucuna kurtarırsa şükretsinler.

bu devirde kimse kimseye kolay kolay para vermez herkes ekran kartiyla havuzdan para kasma derdinde herkes kasiyor suan evdeki oyuncu bile oyunu birakmis mining kasiyor bu durum eth nakit rezervini dusurecek ve hizla deger kaybina uğrayacak mining isi eninde sonunda bitecek bu olmasa bile bitcoin gibi asiri zorlastirilacak evdeki kart ile kazim yapilamaz hale gelicek ozel kart almalari gerekecek. her turlu bir noktaya kadar. zaten bu isten en cok kazanan cin oldu. hem eth kasiyorlar hemde o kartlari yarin oburgun piyasaya sunacaklar kimin elinde kalirsa artik mining yapilan kart yorulur omru azalir

Geri