Neler Yeni

Kripto para madeni ne zaman biter?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Affınıza sığınarak bilmediğim için soruyorum. Örneğin bir yerde kömür madeni var diyelim ve bu madende belirli miktarda bir kömür vardır. Mantıken de kripto para kazımı için belirli miktarda bir maden olması gerektiğini düşünerekten şu soruyu yöneltiyorum. Bu tüm madenler ne zaman biter yani artık kazılacak maden kalmaz?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mantık böyle değil, Ethereum' un şu anlık belirli bir sınırı yok, kullanıcılar Blockchain ağı üstünde işlem yaptığı sürece bitmeyecek.

Avolay

80+ Gold
Öyle bir şey olmayacak , bunlar sanal ve değerleri düşünce bu çılgınlık son bulacak ama kripto paralar 1 Eth bulunca 0.25 vermek (sayılardan emin değilim)gibi önlemler alarak değerlerini koruyorlar

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Etherium arzı yıllık 18 milyon ile sınırlandırılmıştır. Bu da çok dehşet bir rakamdır o yüzden eğer 18 milyon adet üretilirse yani kazılarsa o zaman durur. Ama sonra ki yıl devam eder, bu böyle sonsuza kadar gider. Bunun yaratıcıları değişiklik yapmaz ise

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Affınıza sığınarak bilmediğim için soruyorum. Örneğin bir yerde kömür madeni var diyelim ve bu madende belirli miktarda bir kömür vardır. Mantıken de kripto para kazımı için belirli miktarda bir maden olması gerektiğini düşünerekten şu soruyu yöneltiyorum. Bu tüm madenler ne zaman biter yani artık kazılacak maden kalmaz?
Öncelikle ethereum madenciliği bitse, ravencoin var. O bitse başka coinler var. Yani kömür madeni bitse gümüş madeni var o şekilde düşünün.

Şuan en çok kazandıran ethereum madenciliği de ETH 2.0'a geçildiğinde tamamen bitecek. Bunun da net bir tarihi olmamakla birlikte tahminler Aralık 2022'yi gösteriyor.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Yaza doğru tahminen eth biter gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stoklar mart nisan gibi düzelicek incehesap muhasebeci bunu diyor İncehesap için

Son düzenleme:
Top Bottom