toma_06
80+ Silver
Dahası
sanmıyorum tekrar yükseleceğiniluna şuan 0,30 kuruştan yükselişe geçti galiba yükselecekte geç yükselecek gibi
sanmıyorum tekrar yükseleceğiniluna şuan 0,30 kuruştan yükselişe geçti galiba yükselecekte geç yükselecek gibi
stresi çekilmiyogündemi takip edip short giren ya inanılmaz kazandı ya da acayip pişman olmuştur erkenden kapattıysa düşüşe yönelik işlemini
bazen gireyim diyorum ufak bir miktar ile ama yatırım değil de kumar gibi geliyor kripto vazgeçiyorum.
ustyi kurtarmak için lunayı feda ettiler ama hem ayran döküldü hemsanmıyorum tekrar yükseleceğini
stresi çekilmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ustyi kurtarmak için lunayı feda ettiler ama hem ayran döküldü hem
Evet, Luna diye bir şey kalmadı. Piyasa biraz düzeliyor gibi şu an
Tekrar eklendi.Luna DELİST olmuş arkadaşlar
keşkeah bide dolar yükselmeseydi hayalimizdeki pc yi toplayacaktık unlocky
sizce tron coin böyle bişey yaşarmı ihitmali varmıSon 24 saatte %91 değer kaybetti.
Alıntıyı görüntüle
Edit: Alıntıyı görüntüle
2 gün önce 42 bin Bitcoin satan Luna vakfına güven sarsıldı ve büyük bir satış baskısı oluşturdu.
Kendi stabil coini ust ise 0,48 $'dan satılıyor. Yani 1 doları 0,48 $'a veriyorlar.
Alıntıyı görüntüle
ATH'si 120 dolar olan Luna 2.60 $'a düşerek 1 ayda %98 değer kaybetti.
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şeyi tahmin etmek imkansıza yakın. Luna coin en büyük 10 coinin içindeydi ama 3 günde yok oldu bilemeyiz gelecekte ne olacağını. Stop koyarak ilerleyin en kötü ihtimal girdiğiniz seviyeden çıkarsınız.sizce tron coin böyle bişey yaşarmı ihitmali varmı
2020 den beri takip ediyorum 69 kuruştan 1.2 seviyelerinde şuan
sizce paramızı batmakta olan tl birikimimizi en iyi nasıl değerlendirir en azından değerini koruruz?Böyle bir şeyi tahmin etmek imkansıza yakın. Luna coin en büyük 10 coinin içindeydi ama 3 günde yok oldu bilemeyiz gelecekte ne olacağını. Stop koyarak ilerleyin en kötü ihtimal girdiğiniz seviyeden çıkarsınız.
Dolarda olsa bile eriyor aslında çünkü Doları sürekli baskılıyor devlet. Dolar 5 aydır 13-14 seviyelerinde gitti geldi ama her şeye zam gelmeye devam etti para eridi. Doların olması gereken yer şu an 23-25 civarı normalde (yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncem). Ben kendim Kripto'da yatırım yaparak tutuyorum hem dolarda durmuş oluyor hem de yükseltmeye çalışıyorum.sizce paramızı batmakta olan TL birikimimizi en iyi nasıl değerlendirir en azından değerini koruruz?