😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

gündemi takip edip short giren ya inanılmaz kazandı ya da acayip pişman olmuştur erkenden kapattıysa düşüşe yönelik işlemini
bazen gireyim diyorum ufak bir miktar ile ama yatırım değil de kumar gibi geliyor kripto vazgeçiyorum.
stresi çekilmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanmıyorum tekrar yükseleceğini
ustyi kurtarmak için lunayı feda ettiler ama hem ayran döküldü hem

20220513_151456.jpg

Luna DELİST olmuş arkadaşlar

Coinler yükselişe geçti galiba gene

Son 24 saatte %91 değer kaybetti.
Alıntıyı görüntüle

Edit: Alıntıyı görüntüle

2 gün önce 42 bin Bitcoin satan Luna vakfına güven sarsıldı ve büyük bir satış baskısı oluşturdu.

Kendi stabil coini ust ise 0,48 $'dan satılıyor. Yani 1 doları 0,48 $'a veriyorlar.

Alıntıyı görüntüle

ATH'si 120 dolar olan Luna 2.60 $'a düşerek 1 ayda %98 değer kaybetti.

Alıntıyı görüntüle
sizce tron coin böyle bişey yaşarmı ihitmali varmı
2020 den beri takip ediyorum 69 kuruştan 1.2 seviyelerinde şuan

sizce tron coin böyle bişey yaşarmı ihitmali varmı
2020 den beri takip ediyorum 69 kuruştan 1.2 seviyelerinde şuan
Böyle bir şeyi tahmin etmek imkansıza yakın. Luna coin en büyük 10 coinin içindeydi ama 3 günde yok oldu bilemeyiz gelecekte ne olacağını. Stop koyarak ilerleyin en kötü ihtimal girdiğiniz seviyeden çıkarsınız.

Böyle bir şeyi tahmin etmek imkansıza yakın. Luna coin en büyük 10 coinin içindeydi ama 3 günde yok oldu bilemeyiz gelecekte ne olacağını. Stop koyarak ilerleyin en kötü ihtimal girdiğiniz seviyeden çıkarsınız.
sizce paramızı batmakta olan tl birikimimizi en iyi nasıl değerlendirir en azından değerini koruruz?

sizce paramızı batmakta olan TL birikimimizi en iyi nasıl değerlendirir en azından değerini koruruz?
Dolarda olsa bile eriyor aslında çünkü Doları sürekli baskılıyor devlet. Dolar 5 aydır 13-14 seviyelerinde gitti geldi ama her şeye zam gelmeye devam etti para eridi. Doların olması gereken yer şu an 23-25 civarı normalde (yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncem). Ben kendim Kripto'da yatırım yaparak tutuyorum hem dolarda durmuş oluyor hem de yükseltmeye çalışıyorum.

Geri