onu nerden bilelim hocam ama benim düşüncem çok artmaz cünkü o kadar düştüki herkes 100 tl lik bile olsa aldı burdan devasa bir yükseliş yapıp göz göre göre insanlara bu paraları yedirmezlerluna -92 olmuş bu ne kadar toparlar yada toparlayabilirmi bi nebze
88 oldu
zamanla yakım olacakmış fakat bir faydası olmaz zor yani coin bitti binlerce insanı dolandırdılarAlıntıyı görüntüle
Toplam arz sayısı sh*t koinlerle aynı seviyeye geldi. Bu saatten sonra arz sayısı düşmedikçe luna da artış beklemeyin. YTD
Shit coinlerle aynı derken?Alıntıyı görüntüle
Toplam arz sayısı sh*t koinlerle aynı seviyeye geldi. Bu saatten sonra arz sayısı düşmedikçe luna da artış beklemeyin. YTD
Çiftlik Bankla alakası yok bunun. Milyonlarca dolar yatırım yapan firmalar ve projeler var. Tesla dahil birçok büyük firmada da Bitcoin bulunuyor.bu coinleri oldum olası sevemedim içime sinmedi hep bir gün tosunbank işine döner diye hiç bulaşmadım
Minigcilere olan bir şey yok ama sen bilirsin.piyasayının anasını ağlatan miningcilere girsin
Mining ile lunanın bir alakası olmaması...piyasayının anasını ağlatan miningcilere girsin