Neler Yeni

Kriter Dışı Hatası Ekranda Kaldı Ve Gitmiyor

Resulkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hızır Resul Köse
Masaüstünde nvidia denetim masasından herkesin kolaylıkla yapabileceği ayarları yapıyordum, ekranın ışığını felan açtım sonra kalite ayarını performansa çektim ve ekranda kriter dışı yazısı cıktı ve sonra ekranın sol ve sağ tarafı siyah oldu, bende çözünürlüğü düşürdüm yükselttim eskisi gibi ekran hiç olmadı yüksek çözünürlük yaptım ekranın kenarları doldu, yazı tipini yüksektim, ekran oldu ama hala ekranda kriter dışı yazıyordu, bilgisayarımı yeni aldım 1 hafta olmadı ekran kartım günceldir heralde neden böyle oldu bi yardım edermisiniz youtubede de video yok abdullah abi sen şunla ilgili bi video çek be

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
Masaüstünde nvidia denetim masasından herkesin kolaylıkla yapabileceği ayarları yapıyordum, ekranın ışığını felan açtım sonra kalite ayarını performansa çektim ve ekranda kriter dışı yazısı cıktı ve sonra ekranın sol ve sağ tarafı siyah oldu, bende çözünürlüğü düşürdüm yükselttim eskisi gibi ekran hiç olmadı yüksek çözünürlük yaptım ekranın kenarları doldu, yazı tipini yüksektim, ekran oldu ama hala ekranda kriter dışı yazıyordu, bilgisayarımı yeni aldım 1 hafta olmadı ekran kartım günceldir heralde neden böyle oldu bi yardım edermisiniz youtubede de video yok abdullah abi sen şunla ilgili bi video çek be
GeForce Experience kullanabiliyorsan en son sürücüyü temiz kurulum olarak kurmayı dene. GeForce Experience kullanamıyorsan DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp Windows'tan ya da Nvidia'dan tekrar kurmayı dene. Benim denetim masası ayarlarım bozulunca öyle yapıyordum düzeliyordu.

Resulkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hızır Resul Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarımı yeni aldım ve bilgisayardan fazla anlamıyorum bana anlatırsan yapabilirim discord felan gelip yardım edebilirmisin bana, Geforce Experence kullanmayı bilmiyorum ondan.

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
bilgisayarımı yeni aldım ve bilgisayardan fazla anlamıyorum bana anlatırsan yapabilirim discord felan gelip yardım edebilirmisin bana, Geforce Experence kullanmayı bilmiyorum ondan.
Buradan fotoğraflar ile anlatayım ki aynı sorunu yaşayan kişiler olursa onlara da yardımcı olsun.

İlk olarak Nvidia'nın https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/geforce-experience/ sitesine girip GeForce Experience uygulamasını indir ve kur. Oturum açman gerekebilir. Hesabın yoksa bir hesap oluştur.

Daha sonra muhtemelen şöyle bir ekran ile karşılaşacaksın.

Sürücüler.png

Bu ekranda kırmızı ile işaretlediğim kısıma bas. Türkçe versiyonunda "Sürücüler" yazıyor olmalı.

Daha sonra böyle bir ekran ile karşılaşacaksın.

check for updates.png

Bu seçeneğe bas. Türkçe versiyonda "Güncelleştirmeleri Kontrol Et" yazıyor olmalı.

download.png

Bu seçeneğe bas. Türkçe versiyonda "İndir" yazıyor olmalı.

Daha sonra indirme işlemi bitince böyle bir ekranla karşılaşacaksın.

custom installation.png

Bu seçeneğe bas. Türkçe versiyonda "Özel Kurulum" yazıyor olmalı.

install.png

Bütün kutucuklar işaretli olsun özellikle aşağıdaki. Türkçe versiyonda "Temiz kurulum yap" yazıyor olmalı. Ardından "Kur" seçeneğine bas.

Bu işlemleri yaptıktan sonra sorununun çözülmesi lazım. Kolay gelsin.

Resulkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hızır Resul Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi her şeyi yaptım ekran felan düzeldi de şu kriter dışı yazısı ekrandan gitmedi
20210421_113655.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,819
Üyeler
164,916
Son üye
[XRipper]
Top Bottom