Neler Yeni

Kriterlerime Uygun Bir Telefon Önerir Misiniz?

Beratic

80+
@BaşaramadıkAbi Hocam Android tarafında ne önerirsiniz? Sosyal medyada kamera konusunda iyi olması en önemli kriterim Android olunca konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzenimde SE var bataryası çok az 15 dk kullanımda %5 fln gidiyor.
Toplam kaç saat gidiyor bir de kuzeninizin batarya sağlığı kaç?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Android daha iyi olur o yüzden @BaşaramadıkAbi sahne senin ab
Sahne benim ver şarkıyı diriririri 😅
IPhone olsun istiyorum çünkü çok uzun süredir Android kullanıyorum ve gerek yaşadığım sorunlar olsun gerek artık aynı işletim sisteminin sıkmaya başlaması gibi etkenler ağır basıyor
Eski Android telefonunuz hangi modeldi? Eski bi telefon ise iPhone istemeniz normal çünkü.
Ayrıca bu bütçede sıfır iPhone alınmaz. 2.el şart.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
@BaşaramadıkAbi Hocam Android tarafında ne önerirsiniz? Sosyal medyada kamera konusunda iyi olması en önemli kriterim Android olunca konu.

Toplam kaç saat gidiyor bir de kuzeninizin batarya sağlığı kaç?
Daha yeni aldığı için tam bilemiyorum ama batarya hariç özellikleri çok güzel diyor baya batarya'dan şikayetçi.

Beratic

80+
Sahne benim ver şarkıyı diriririri 😅

Eski Android telefonunuz hangi modeldi? Eski bi telefon ise iPhone istemeniz normal çünkü.
Ayrıca bu bütçede sıfır iPhone alınmaz. 2.el şart.
Samsung Galaxy A70. 2.el tertemiz olursa neden olmasın

Daha yeni aldığı için tam bilemiyorum ama batarya hariç özellikleri çok güzel diyor baya batarya'dan şikayetçi.
Tamamdır çok sağolun.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Samsung Galaxy A70. 2.el tertemiz olursa neden olmasın
Galaxy A72 alabilirsiniz.
Hocam Android tarafında ne önerirsiniz? Sosyal medyada kamera konusunda iyi olması en önemli kriterim Android olunca konu.
Ha şimdi ben Galaxy A70 den memnun kalmadım bide utanmadan A72 öneriyorsunuz demeyin. Bunlar çok farklı modeller aynı Galaxy A50 ve A52 gibi.

Galaxy S20FE alabilirsiniz ayrıca, Snapdragon işlemcisi olanı:

Beratic

80+
Galaxy A72 alabilirsiniz.

Ha şimdi ben Galaxy A70 den memnun kalmadım bide utanmadan A72 öneriyorsunuz demeyin. Bunlar çok farklı modeller aynı Galaxy A50 ve A52 gibi.
Estağfurullah hocam. A70 iyi bir telefon ama şu son dönemler sıkıntılı geçti. A72'nin kamerası ileride sıkıntı çıkarır mı? Bir de ne zaman kadar güncelleme alır?

Beratic

80+
A72 şu anki fiyatını hak etmiyor. S20 FE alın (SM-G780G).
Ya da 2. el iPhone 11.
Evet baktım birazcık S20 FE daha avantajlı duruyor A72'ye göre. Şu anda 2.el IPhone 11 ile S20 FE arasında gidip geliyorum birazcık test videosu izledikten sonra kesin kararımı veririm herhalde.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet baktım birazcık S20 FE daha avantajlı duruyor A72'ye göre. Şu anda 2.el IPhone 11 ile S20 FE arasında gidip geliyorum birazcık test videosu izledikten sonra kesin kararımı veririm herhalde.
Kriterlerinizi okudum da Instagram çok önemliyse iPhone alın. Geri kalan çoğu konuda S20 FE önde.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence S20FE alın.
Ama snapdragon içlemcisi olduğuna dikkat edin diğer modeli alınmaz.

Beratic

80+
Kriterlerinizi okudum da Instagram çok önemliyse iPhone alın. Geri kalan çoğu konuda S20 FE önde.
O yüzden aşırı aradayım zaten bir de bütçe giriyor işin içine,şu anki bütçeyi bile zar zor topladım. Sanırım biraz daha biriktirip sıfır 11 alacağım. Hepinize önerileriniz için çok teşekkür ederim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selamlar,yeni bir telefon arayışındayım ama çok arada kaldım. Normalde aklımda SE 2020 vardı ama batarya yüzünden çok kafamı karıştırdı o yüzden buraya danışmak istedim. Alta kriterleri bırakıyorum,önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler :)

•IPhone olsun istiyorum çünkü çok uzun süredir Android kullanıyorum ve gerek yaşadığım sorunlar olsun gerek artık aynı işletim sisteminin sıkmaya başlaması gibi etkenler ağır basıyor.

•Kamerasının Instagram,Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarında gerçekten iyi sonuçlar çıkarmasını istiyorum.

•Günde 8 saat sosyal medya kullanımında şarjının dayanmasını istiyorum.

•Telefonun 4 sene kadar beni idare edebilmesini istiyorum. (Güncellemesi vs. anlamında)

•Ekranı küçük olsun istiyorum ama çok aman aman büyük olmadığı sürece büyük ekranda olur.

•Hafıza konusunda 64 GB bana hayli hayli yetiyor o yüzden ne üstü ne altı olmasından yana değilim.

•Ekranının çözünürlüğü 720P olsa dahi sıkıntı olmaz. Sadece piksel saymayayım yeter.

•İkinci el çok fazla sevmem ama tertemiz olan telefonlara bakabilirim.
Bütçe yeterse 12 Mini almaya çalış, yetmezse de SE 2020 öneririm. Ekranı küçük, ufak ve uzun pil ömürlü bir cihaz bulmak zor, mesela iPhone 11 pil olarak iyi sayılır ama çok büyük ve kaba bir model bence.

Beratic

80+
Bütçe yeterse 12 Mini almaya çalış, yetmezse de SE 2020 öneririm. Ekranı küçük, ufak ve uzun pil ömürlü bir cihaz bulmak zor, mesela iPhone 11 pil olarak iyi sayılır ama çok büyük ve kaba bir model bence.
12 Mini çin çok uzun süre biriktirmem lazım. Gerçekten efsane bir model benim arayışıma göre ama işte bazı TR sorunları🤷🏻‍♀️11'in tasarımı bence gayet iyi ama biraz ağır ona da alışırım diye düşünüyorum.

Top Bottom