Neler Yeni

Kriterlerime Uygun Bir Telefon Önerir Misiniz?

Beratic

80+
Bütçe
6000
Selamlar,yeni bir telefon arayışındayım ama çok arada kaldım. Normalde aklımda SE 2020 vardı ama batarya yüzünden çok kafamı karıştırdı o yüzden buraya danışmak istedim. Alta kriterleri bırakıyorum,önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler :)

•IPhone olsun istiyorum çünkü çok uzun süredir Android kullanıyorum ve gerek yaşadığım sorunlar olsun gerek artık aynı işletim sisteminin sıkmaya başlaması gibi etkenler ağır basıyor.

•Kamerasının Instagram,Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarında gerçekten iyi sonuçlar çıkarmasını istiyorum.

•Günde 8 saat sosyal medya kullanımında şarjının dayanmasını istiyorum.

•Telefonun 4 sene kadar beni idare edebilmesini istiyorum. (Güncellemesi vs. anlamında)

•Ekranı küçük olsun istiyorum ama çok aman aman büyük olmadığı sürece büyük ekranda olur.

•Hafıza konusunda 64 GB bana hayli hayli yetiyor o yüzden ne üstü ne altı olmasından yana değilim.

•Ekranının çözünürlüğü 720P olsa dahi sıkıntı olmaz. Sadece piksel saymayayım yeter.

•İkinci el çok fazla sevmem ama tertemiz olan telefonlara bakabilirim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
En az 11 öneririm. tabi bütçe aşılmak zorunda kalıyor bu sefer.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Selamlar,yeni bir telefon arayışındayım ama çok arada kaldım. Normalde aklımda SE 2020 vardı ama batarya yüzünden çok kafamı karıştırdı o yüzden buraya danışmak istedim. Alta kriterleri bırakıyorum,önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler :)

•IPhone olsun istiyorum çünkü çok uzun süredir Android kullanıyorum ve gerek yaşadığım sorunlar olsun gerek artık aynı işletim sisteminin sıkmaya başlaması gibi etkenler ağır basıyor.

•Kamerasının Instagram,Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarında gerçekten iyi sonuçlar çıkarmasını istiyorum.

•Telefonun 4 sene kadar beni idare edebilmesini istiyorum. (Güncellemesi vs. anlamında)

•Ekranı küçük olsun istiyorum ama çok aman aman büyük olmadığı sürece büyük ekranda olur.

•Hafıza konusunda 64 GB bana hayli hayli yetiyor o yüzden ne üstü ne altı olmasından yana değilim.

•Ekranının çözünürlüğü 720P olsa dahi sıkıntı olmaz. Sadece piksel saymayayım yeter.

android istemediğiniz için çok bir model kalmıyor SE 2020 bataryası günü geçiriyor diye bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum.Küçük istediğiniz için ve kameraya önem verdiğiniz için gayet mantıklı bir seçim olabilir(sıfır telefonlar için)
bu ilana bakabilirsiniz temiz gibi gözüküyor garantisi de devam ediyor pazarlık ile 6000tl veya daha aşağısına alabilirsiniz diye düşünüyorum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Beratic

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
android istemediğiniz için çok bir model kalmıyor SE 2020 bataryası günü geçiriyor diye bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum.Küçük istediğiniz için ve kameraya önem verdiğiniz için gayet mantıklı bir seçim olabilir(sıfır telefonlar için)
bu ilana bakabilirsiniz temiz gibi gözüküyor garantisi de devam ediyor pazarlık ile 6000tl veya daha aşağısına alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Pil dışında bir sıkıntısı yok gibi. Teşekkürler bu ilana kesinlikle bakacağım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Pil dışında bir sıkıntısı yok gibi. Teşekkürler bu ilana kesinlikle bakacağım.
iphone kullanıcısı değilim çok bilgim yok ancak pil sağlığını galiba bataryaya dikkat ederek yükseltme oluyormuş forumda bir arkadaş pil yüzdesini böyle düzeltmiş.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Kuzenimde SE var bataryası çok az 15 dk kullanımda %5 fln gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,425
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom