Kron Bisiklet Boyama

Reaksiyon skoru
0
2017 yılında aldığım Kron Xc500 model bisikletim var. Boyası zamanla soyuldu ve rengi gözüme hitap etmiyor artık boyamak istiyorum. Aklımda olan renk siyah ama bu işe girerken nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

2017 yılında aldığım Kron Xc500 model bisikletim var. Boyası zamanla soyuldu ve rengi gözüme hitap etmiyor artık boyamak istiyorum. Aklımda olan renk siyah ama bu işe girerken nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
eğer yapabiliyorsan bisikletin kadrosunu komple sök ayna kol göbekler vs vs bomboş kalsın kadro uğraşmama dersen bir bisikletçiye götür yaparlar sonrasında kadroyu al eline sırasıyla 500 1000 2000 3000 lik zımpara al kalından inceye doğru zımparalamaya başla boyayı sonrasında güzel bir yıka kadroyu ve eğer imkanın varsa kompresör ile yoksa sprey boya ile boyaya bilirsin verniğini düzgün atmaya özen göster birde kare göbeğin vs gireceği yerleri güzel maskeleme bandı ile kapat

Güzel bir sonuç almak için bisikletin komple bütün parçalarını sökmen lazım. Arkadaşın dediği gibi eski boyayı tamamen çıkarman için zımpara atman lazım ama 500 ve 1000 lik atsan yeter. Sonrasında bisikleti iyice bir temizle. Boya için de sprey boya atabilirsin. Uzun ömürlü olması için ve boyanın daha iyi gözükmesi için astar atmanı şiddetle tavsiye ederim. Astarı ve boyayı atmadan önce başka bir yerde pratik yapman çok faydalı olur.

Komple bisikleti sök kadroyu sanayiye götür kumlattır güzelce sonra elektrostatik toz boya ile boyattır eskisinden daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri