Bütçe az dediğim gibi 9 takside bağlıycam. Benim iş yerim uzak ama kafam eserse 20 22km yol bisikletle de giderim belli olmaz. Ama hem spor hem eğlence hemde işleri halletmek için alıyorumGöstermiş olduğun modeller işini fazlasıyla görür hocam. TX150 daha hoş parçalara sahip uzun süre götürür diye düşünüyorum. Bütçe varsa Tx 150 alınmalı yoksa Tx75'te üzmez hocam.
Hocam şehir içinde kullanacaksan ince tekerli elektrikliler var eğer illa normal bisiklet alacağım demiyorsan onları öneririm. Ben işe gidip gelmeye Mosso LEGARDA-2324-MSM-V kullanıyorum hidroliğin bakımı vs. daha masraflı olduğu için git gel yapsın diye almıştım zamanında. Ama şimdiki aklım olsa gerçekten elektrikliler büyük nimet. Yorulmama olayı çok güzel bir şey.
Keşke bütçe olsa carraro sportive alsak ama imkan bu şuanlık maalesef. Salcanolar da 18k hep pahalı geliyor 20 23k carraroKronlar eskiden kronik sorunluydu bence hala sorunlu mu onlara bakın gidon çatlaması ve kadro çatlaması oldukça konuşulmuştu.
Yaşadığım şehirde çok fazla carraro ilan yok olanlar da güzel değil çok eskimiş modellere saçma fiyatlar yazılmışİkinci el sağlam bir şeylere bakın birde.
Carraro diye şartlandırmayın kendinizi bence.Yaşadığım şehirde çok fazla carraro ilan yok olanlar da güzel değil çok eskimiş modellere saçma fiyatlar yazılmış
Hep çok eskimiş modeller v fren olarak vardı. Giant tı sanırım bazı yabancı markalar da baktım eskimiş çok bisikletler uzun yıllar kullanılmış çoğu disk fren değil.Carraro diye şartlandırmayın kendinizi bence.
Yani hocam bu km leri yapacaksanız BİM'de 13 bin tl'ye 6 ya da 9 taksitle elektrikli satıldı ki hala da stok vardır diye düşünüyorum. Onun haricinde kronik sorunlar hakkında pek bilgim yok ben dediğim gibi mossodan memnunum ama hidrolik fren daha sert duruşlar için daha güzel gibi. Biraz YouTube tarafından da bakabilirsiniz istediğiniz model hakkındaki bilgileri.Bütçe az dediğim gibi 9 takside bağlıycam. Benim iş yerim uzak ama kafam eserse 20 22km yol bisikletle de giderim belli olmaz. Ama hem spor hem eğlence hemde işleri halletmek için alıyorum
2 tane alacağık biri işten bi abiye. O uzun yol gitmeyecek. Ben de o yolu sürekli yapacağımı düşünmüyorum elektrikli bisiklet istemiyorum. İleride bütçem olursa 50cc motora geçeceğim 2. El alıp.Yani hocam bu km leri yapacaksanız BİM'de 13 bin tl'ye 6 ya da 9 taksitle elektrikli satıldı ki hala da stok vardır diye düşünüyorum. Onun haricinde kronik sorunlar hakkında pek bilgim yok ben dediğim gibi mossodan memnunum ama hidrolik fren daha sert duruşlar için daha güzel gibi. Biraz YouTube tarafından da bakabilirsiniz istediğiniz model hakkındaki bilgileri.
birini x50 diğeri x150 yapın en iyisi2 tane alacağık biri işten bi abiye. O uzun yol gitmeyecek. Ben de o yolu sürekli yapacağımı düşünmüyorum elektrikli bisiklet istemiyorum. İleride bütçem olursa 50cc motora geçeceğim 2. El alıp.
Carraro sportive 223 aldık 2 tane bakalım hayırlısıbirini x50 diğeri x150 yapın en iyisi![]()