Neler Yeni

Kronik olmaya başlayan Mavi Ekran Hatası

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
canım benim her sorunu zaten foruma gelmeden baktım araştırdım format attım temiz kurulum yaptım driver yeniledim PC temizledim ondan sonra geldim forumda konu açtım emin ol google kullanmayı sen demeden önce kullandım bundan emin olabilirsin. sıkıntım Benchmark Stres Testlerinde bir şey olmaması ama durduk yere masaüstünde store hatası almam ve oyunu denerken critical almamdı. tüm google sonuclarına ragmen devam edince son çare buraya geldim. Store hatası için kesin çözüm tüm mağaza uygulamarını CMD kullanarak siliyorsun bitiyor ama bunu istemiyorum. Arkadaşlar da kesin bir dille PSU sende hata göstermesede testlerde... PSU değiştirmen gerek diyor.
evet psu değiştirmen gerekiyor az önce dediğim şeyi şu amaçla dedim bazı insanlar direkt mavi ekran hatası çözümü diye aratıyor hata kodunu aratmıyorlar o yüzden yazmıştım yani ben sizin sorununuzu anladım

hemlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enis Karabıçak
evet PSU değiştirmen gerekiyor az önce diğim şeyi şu amaçla dedim bazı insanlar direkt mavi ekran hatası çözümü diye aratıyor hata kodunu aratmıyorlar o yüzden yazmıştım yani ben sizin sorununuzu anladım
teşekkür ederim. hata kodundan tut herşeyi aradım baktım tüm yolları denedim en son herşeyi söktüm temiz kurulum yaptım 0'dan. Stres testlerini tamamladım ram hata programını yaptım olmadı. Şimdi ki cevabım PSU oldu. Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Top Bottom