Neler Yeni

Kronik olmaya başlayan Mavi Ekran Hatası

hemlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enis Karabıçak
Dostum HDD'den sıkıntı yok o zaman hem yeni hem de testler sağlam. Dediğim gibi sorun PSU büyük ihtimalle. Değiştirmeni öneririm.
teşekkür ederim dostum ama şunu merak ediyorum pc konusunda kendimi bilgili görürüm (ukalalık için demiyorum) peki bu hem ekran kartı hemde cpu testinde 45 dk sürerken neden olmadı veya masaüstünde arkadaşlar ile konusurken Unexpected store exception hatasını aldım. hadi critical anladım oyuna girerken zorlandı gitti ama diğeri neden ve bu sistem niye minidump klasörü yapmıyor ...

hemlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enis Karabıçak

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PSU Everest olduğu için olabilir.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
güç kaynağını değiştirin derim bomba gibi duruyor çünkü

hemlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enis Karabıçak
Yinede everest?
dostum keremcnsz24 arkadaşın dediği vardı 12V kanalı 500watt vermiyordur diye ekran kartını güncellemeden önce bakmıştım 550 Watt diyordu oyuzden sıkıntı olmaz diye aldım. o yüzden PSU linki attım. sistemi 2016 da topladım o zaman doalrın ilk yükseldiği sıra idi piyasada hazır psu lu kasa bunu bulup almıştım aceleye gelmişti biraz. alt tabaka bir psu oldugunu biliyorum.

Ekler

• psu.png
    psu.png
    154.8 KB · Hit: 53

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
dostum keremcnsz24 arkadaşın dediği vardı 12V kanalı 500watt vermiyordur diye ekran kartını güncellemeden önce bakmıştım 550 Watt diyordu oyuzden sıkıntı olmaz diye aldım. o yüzden PSU linki attım. sistemi 2016 da topladım o zaman doalrın ilk yükseldiği sıra idi piyasada hazır PSU lu kasa bunu bulup almıştım aceleye gelmişti biraz. alt tabaka bir PSU oldugunu biliyorum.
PSU Kalitesiz.
Korumaları yalan,
Setifikaları yalan.

550W olması bir şey değiştirmez. Kalitesiz bir PSU.

hemlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enis Karabıçak
PSU Kalitesiz.
Korumaları yalan,
Setifikaları yalan.

550W olması bir şey değiştirmez. Kalitesiz bir PSU.
Anlıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim. Anladım artık kalitesiz olduğunu biliyorum dövücekmiş gibi üstelemene gerek yok dostum. onu anladım ben diğer Store hatasını yineledim. Unexpected store exception hatasını

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
bu arada hata kodunuz critical process died bunu kodu google amcadan yardım alarak çözmeyi deneyin her mavi ekran hatası aynı sebepden olmuyor diye biliyorum

hemlock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enis Karabıçak
bu arada hata kodunuz critical process died bunu kodu google amcadan yardım alarak çözmeyi deneyin her mavi ekran hatası aynı sebepden olmuyor diye biliyorum
canım benim her sorunu zaten foruma gelmeden baktım araştırdım format attım temiz kurulum yaptım driver yeniledim pc temizledim ondan sonra geldim forumda konu açtım emin ol google kullanmayı sen demeden önce kullandım bundan emin olabilirsin. sıkıntım Benchmark Stres Testlerinde bir şey olmaması ama durduk yere masaüstünde store hatası almam ve oyunu denerken critical almamdı. tüm google sonuclarına ragmen devam edince son çare buraya geldim. Store hatası için kesin çözüm tüm mağaza uygulamarını CMD kullanarak siliyorsun bitiyor ama bunu istemiyorum. Arkadaşlar da kesin bir dille PSU sende hata göstermesede testlerde... PSU değiştirmen gerek diyor.

Top Bottom