Neler Yeni

KRONİK ÖLÜ PİXEL Sorunu var mıdır?

~helloworld

80+ Bronze
niye bu model çok da iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz çıkarsan 2k monitör bulursun

500 lira koyarsan üstüne asansörsüz 270hz ips bulursun

bence seçimin iyi değil

deepackk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Denizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam çıkabileceğim en üst bütçe bu zaten elimdeki pc de laptop ve çok iyi değil. Seneye kasa bilgisayar ve daha iyi bir monitor alana kadar bunu kullanırım diye düşünüyorum. Muadili AOC 24G4X modeliydi fakat geçenlerde 2 arkadaşım aldı ve ikisi de 180Hz de çeşitli problemler yaşıyor ve yabancı forumlarda siyah rengi çok kötü verdiğini okudum o yüzden kararım bu monitorden yana herhangi bir kronik sorunu yoksa yarın alacağım inşallah.

500 lira koyarsan üstüne asansörsüz 270hz ips bulursun

bence seçimin iyi değil
cevabını yeni gördüm ve full pivot özelliği hem üniversite öğrencisi olduğum için hem bunu daha sonraları 2. belki 3. monitor yapacağım için gerekli espor falan yaptığımda yok 270hz e gerek olacağını düşünmüyorum 😀

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bence de fiyat olarak 24 inç için çok bu bütçede 27 inç 180'ler satılıyor 500TL daha koyunca dediği gibi 250HZ'ler başlıyor eğer bütçe 5.5K ise başka monitör bak şu devirde 24 inç mi kaldı.

deepackk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Denizhan
Bence de fiyat olarak 24 inç için çok bu bütçede 27 inç 180'ler satılıyor 500TL daha koyunca dediği gibi 250HZ'ler başlıyor eğer bütçe 5.5K ise başka monitör bak şu devirde 24 inç mi kaldı.
arkadaşlar sorum bu monitorun kronik sorunu olup olmamasıydı herhangi bir monitor önerisi istememiştim ve bunu gayet de güzel belirttiğimi düşünüyorum. Herkesin kullanacağı alan ve şekil farklı. Açıklık getirmek adına bütçem en başta 3-4k idi daha sonraları araştırdım ve full pivot özelliği olan tazeleme hızı çok yüksek değil fakat bana yeterli olacak düzeyde olan, ders çalışabileceğim, yazılımla uğraşabileceğim, aynı zamanda dizi ve film izleyebileceğim bir monitor olmasını ve 1 sene kadar bu şekilde kullanacağımı söylüyorum yani 1 sene sonra hayırlısıyla 4070li veya daha iyi bir sistem topladığımda 2k,4k çözünürlükte veya yüksek tazeleme hızına sahip bir monitor alacağım zaten şu an full pivot özelliğine sahip aynı zamanda güzel yenileme hızı ve fastIPS paneli olan bu fiyat aralığında 3-5 monitor var fakat aralarından en içime sinen bu oldu ve kararım kesin anlayışınız için teşekkür ederim :)

~helloworld

80+ Bronze
bende keşke her soru soranın sadece sorusuna cevap versem leş gibi monitör alsalar leş gibi ürünler alsalar veya performansına göre kötü, rezil ürünler alsalar diyorum bazen. Ne yapıcaksın işte susamıyorum yardım edesim geliyor onu alma güzel kardeşim pahalı diyorum duramıyorum inşallah demem bir daha :) kronik bir sorunu yok bilinen
arkadaşlar sorum bu monitorun kronik sorunu olup olmamasıydı herhangi bir monitor önerisi istememiştim ve bunu gayet de güzel belirttiğimi düşünüyorum. Herkesin kullanacağı alan ve şekil farklı. Açıklık getirmek adına bütçem en başta 3-4k idi daha sonraları araştırdım ve full pivot özelliği olan tazeleme hızı çok yüksek değil fakat bana yeterli olacak düzeyde olan, ders çalışabileceğim, yazılımla uğraşabileceğim, aynı zamanda dizi ve film izleyebileceğim bir monitor olmasını ve 1 sene kadar bu şekilde kullanacağımı söylüyorum yani 1 sene sonra hayırlısıyla 4070li veya daha iyi bir sistem topladığımda 2k,4k çözünürlükte veya yüksek tazeleme hızına sahip bir monitor alacağım zaten şu an full pivot özelliğine sahip aynı zamanda güzel yenileme hızı ve fastIPS paneli olan bu fiyat aralığında 3-5 monitor var fakat aralarından en içime sinen bu oldu ve kararım kesin anlayışınız için teşekkür ederim :)

deepackk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Denizhan
bende keşke her soru soranın sadece sorusuna cevap versem leş gibi monitör alsalar leş gibi ürünler alsalar veya performansına göre kötü, rezil ürünler alsalar diyorum bazen. Ne yapıcaksın işte susamıyorum yardım edesim geliyor onu alma güzel kardeşim pahalı diyorum duramıyorum inşallah demem bir daha :) kronik bir sorunu yok bilinen
Öyle demek istemedim fakat sorumu cevaplamadan akıl vermeye çalışan o kadar insan dolu ki böyle ortamlarda. Ben de senelerdir bilgisayarları bileşenlerini araştıran, bilen biriyim fakat herkes her şeyi bilmek zorunda değil bu yüzden sizin gibi tecrübeli,bilgili insanların fikrini önemsiyorum zaten. Monitorü hem yurt içi hem yurt dışı tarafında inceledim ve kaliteli bir monitor olduğunu biliyorum ama bildiğiniz üzere internette yayılmayan bazı kronikleri oluyor ve onları da bu tarz forumlardan öğrenebiliyorsun. Çok iyi bir f/p ürünü değil belki ama pişman olmayacağımı biliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
arkadaşlar sorum bu monitorun kronik sorunu olup olmamasıydı.
Sadece son 2 senede 20 farklı çeşit olmak üzere 150'den fazla monitör kullandım insanlar iyi ürün alsın diye naçizane tavsiye de bulunuyoruz ama böyle garip ve saçma yorumlar geliyor. Güle güle kullan kardeşim o monitörün kronik sorunu yok. Elektronik üründe insan kadar sorun olmuyor.

Gurkanpiro

80+ Gold
27 de buyuk gelebılır bazen hocam fps oyunları ıcın hıkayelı oyunlar ıcın sıkıntı olmaz gıbı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
27 de buyuk gelebılır bazen hocam fps oyunları ıcın hıkayelı oyunlar ıcın sıkıntı olmaz gıbı
Ben de FPS oyuncusuyum 27 daha ideal ama isteyen 24 alsın. Asıl olay boyut değil 24 inç ürünün 27 inç fiyatına satılması.

Top Bottom