Kronik Stres Problemi

Arkadaşınız mı sevgiliniz mi hocam anlayamadım. Hayatta bazı şeyler bizim irademiz dışında gerçekleşir. Akışına ayak uydurup devam etseydim keşke diye yakınmanın hiçbir manası yok geçmiş geride kaldı. Artık bunlara kafa yorup kendini üzme. Geleceğine odaklan. Dinlediğin müzikler ruh halini çok etkiler. Ben çok kötü en dip ruh halimde olsam bile hareketli şeyler dinleyip mottomu yükseltmeye çalışırım. Çünkü bunun bir sonu yoktur, değiştiremeyeceğin şeyler üzerinde durmak seni yıpratır yaptığın hiçbir şeyden keyif almazsın. Çok seviyordun evet bende çok seviyordum ama beni 1 günde sildi ve şuan hiç de pişman değil hayatına olduğu gibi devam ediyor. Ben ise bunu kafaya takıp evde kendi kendime çıldırıyorum. Yani anladığın üzere kendini zehirliyorsun, sana tavsiyem bunu yapma. O seni sildi mi? Sende onu sil, hayatından hayallerinden kafandan geçmişinden her yerden. Yanında çok mu mutluydun? Bende çok mutluydum, fakat anılar geride kaldı. Bittiği için değil yaşandığı için sevin. Bunu yapabilirsin gayet saygılı, beyefendi birine benziyorsun. Bırak o seni kaybettiğine üzülsün. İnançlı isen Rabbine yönel ondan yardım iste. Kötü günler de geçicidir iyi günler de, önemli olan şuandır.
arkadaştı sadece bana karşı hoşlantı ve sürekli olarak yakınlaşmaya çalıştı ama benim güven sorunu yüzünden uzaklaştım.. yakın arkadaşı vardı priwine baktım onun telefonundan kendisi bu gün gelmemişti işte her neyse geriye beraber çekildiğimiz , toplu çekildiğimiz taçlı fotoğraflarımız ve priwinden aldığım fotoğraf kaldı keşke ilk adımına karşılık verseydim.. ( priwde birkaç fotoğraf aklımı karıştırdı ) her neyse artık ben ders çalışmaya devam edeyim iyi akşamlar hocam

arkadaştı sadece bana karşı hoşlantı ve sürekli olarak yakınlaşmaya çalıştı ama benim güven sorunu yüzünden uzaklaştım.. yakın arkadaşı vardı priwine baktım onun telefonundan kendisi bu gün gelmemişti işte her neyse geriye beraber çekildiğimiz , toplu çekildiğimiz taçlı fotoğraflarımız ve priwinden aldığım fotoğraf kaldı keşke ilk adımına karşılık verseydim.. ( priwde birkaç fotoğraf aklımı karıştırdı ) her neyse artık ben ders çalışmaya devam edeyim iyi akşamlar hocam
Teşekkür ederim, iyi akşamlar. Takma kafana o olmaz başkası olur. Belki de nasibin o değildi Allah seni üzmemek için baştan oldurmadı. Pozitif yönlerden de bakmak lazım.

Geri