🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Reis Ktc yazılım var mı bulamadım da

Son soru olacaktı renk ayarı nasıl yapayım arkadaş üstte link atmış anlamadım nasıl yapılacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hocam indirmeyi tavsiye edermisiniz gerek var mı cünkğ sorumluluk falan yazınca sorun olur gibi düşündüm

Bide hocam indirmeyi tavsiye edermisiniz gerek var mı cünkğ sorumluluk falan yazınca

Son düzenleme:
Son soru olacaktı renk ayarı nasıl yapayım arkadaş üstte link atmış anlamadım nasıl yapılacağını

Bide hocam indirmeyi tavsiye edermisiniz gerek var mı cünkğ sorumluluk falan yazınca sorun olur gibi düşündüm
Profesyonel mod>Native
Ön ayar> Kullanıcı
Renk sıcaklığı> Kullanıcı (önerim Manuel ayarlamanız yönünde olur ama biraz uğraştırır)
Gamma> 2.2 veya 2.4 ama sizin tercihinize kalmış.

İndirip indirmemek sana kalmış. Ben bir güvence veremem. Yanlış bir şey indirirsiniz falan virüs girdi olmasın.

R-G-B ayarları için rehberime göz atın.

İkinci siparişim ilkinden daha iyi gibi geldi fotoğraflandıracağım:

Backlight bleeding ilkine göre daha iyi ve ilkidne olan sıkışmış pixel bunda yok gibi.

2. SİPARİŞ

1763832085966.webp

İLK sipariş
1763832160164.webp

Son düzenleme:
İade işleminiz her türlü başarılı olur hocam, canınızı sıkmayın, ama dediğim gibi süreç biraz uzuyor böyle yaptıkları için.
Garanti olsun diye bugün yolladım iadeye. 17'sinde teslim almıştım 7. Gün göndermiş oldum. 6 gün içinde servise ulaşır herhalde.

fiyat değişmiş galiba bilginiz olsun başlıkta daha düşük yazıyor

dün elime ulaştı monitör ama içime hiç sinmedi sistemim düşük kalıyor sanırım yeni kasa alcagım ilk monitör aldıgıma pişman oldum video vs izlerken sanki geriden geliyor yayın donup donup devam ediyor hissi veriyor oyunlarda falanda aynı çok ayar denedim olmadı hz ayarı çözünürlük ayarı oynadım ama düzelmedi ghosting teslerindede rahatsız etti beni hata veriyor sürekli
sistemim
5500xt
ryzen5 3600
B450M-S2H-V2
512 gb adata m2 ssd
nasıl umarım sistemden kaynaklanıyordur 90k+ bir kasa alacagım ama bu monitör çok canımı sıktı

dün elime ulaştı monitör ama içime hiç sinmedi sistemim düşük kalıyor sanırım yeni kasa alcagım ilk monitör aldıgıma pişman oldum video vs izlerken sanki geriden geliyor yayın donup donup devam ediyor hissi veriyor oyunlarda falanda aynı çok ayar denedim olmadı hz ayarı çözünürlük ayarı oynadım ama düzelmedi ghosting teslerindede rahatsız etti beni hata veriyor sürekli
sistemim
5500xt
ryzen5 3600
B450M-S2H-V2
512 gb adata m2 ssd
nasıl umarım sistemden kaynaklanıyordur 90k+ bir kasa alacagım ama bu monitör çok canımı sıktı
Zaten yeni sistem alıcaksın. Bence iade falan uğraşma sonra pişman olursun

sistemim
5500xt
ryzen5 3600
B450M-S2H-V2
512 gb adata m2 ssd
Ghosting bakımından problem olmaz çünkü monitörlerin ghosting performansı sabittir. Eğer stutter hatası veriyorsa normal cünkü arka planda calısan herhangi bir şey bu hatayı vermesine sebep olabilir. Arka planda bir uygulama calısmamalı. Mesela bende fxsound yüklü ses programı bundan kaynaklı stutter alıyorum. Uygulamayı kapatınca cözülüyor. Ghosting testinde de bunu belirtiyorlardı yanlıs hatırlamıyorsam. Işık sızması gibi şansa bağlı bir şey değil yani. Diğer söyledikleriniz de pc den kaynaklı gibi gözüküyor. İlk 6 ay içinde bozulan veya sorun çıkaran ürünler ilk gün bozulmuş gibi sayılır. Yani monitör sorunluysa THH gittiğiniz durumda iade veya degisim hakkınız var rahat olun. Eğer monitör de herhangi bir hasar yoksa ve ışık sızması da çıkmadıysa (IPS glow farklı) sorun olmaz.

Ghosting bakımından problem olmaz çünkü monitörlerin ghosting performansı sabittir. Eğer stutter hatası veriyorsa normal cünkü arka planda calısan herhangi bir şey bu hatayı vermesine sebep olabilir. Arka planda bir uygulama calısmamalı. Mesela bende fxsound yüklü ses programı bundan kaynaklı stutter alıyorum. Uygulamayı kapatınca cözülüyor. Ghosting testinde de bunu belirtiyorlardı yanlıs hatırlamıyorsam. Işık sızması gibi şansa bağlı bir şey değil yani. Diğer söyledikleriniz de pc den kaynaklı gibi gözüküyor. İlk 6 ay içinde bozulan veya sorun çıkaran ürünler ilk gün bozulmuş gibi sayılır. Yani monitör sorunluysa THH gittiğiniz durumda iade veya degisim hakkınız var rahat olun. Eğer monitör de herhangi bir hasar yoksa ve ışık sızması da çıkmadıysa (IPS glow farklı) sorun olmaz.
ışık sızması ölü piksel yok sadece monitör geldiginde ekranın öl alt kısmına denk gelen bir yarık vardı monitörün sarılı poşetinede biraz hasar vermişti ama ekranda herhangi bir hasar veya sıkıntı göremedim ekrandan bahsettigim sıkıntı harici memnunum 6 ay boyunca ilk günkü gibi iade edebildigimi bilmek rahatlattı teşekkür ederim bu bilgi için

Ulaşır hocam, 2. gelen monitörde gözünüze takılan bir eksi yönü var mı ?
Renkler bir garip geldi valla çözemedim ama ölü veya sıkışık pixel yok. Işık sızması var bunda bariz diğerinde belirgin yokmuş. Bundaki backlight bleeding az.

Son düzenleme:
Geri