🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Eğer alternatif arıyorsan Samsung G65B modelini alabilirsin kaliteli bir model.
Hocam onuda konuştuk sizinle. Bu ara herkesle bi iletişimdeyim zaten kendinden hoparlörü kumandası aşırı hoşuma gitti yani. Ama VA olması, curve olması fps oyunlarında dert yapar mı bana sadece onu düşünüyorum. Samsungun kendi sitesinde de gerçekten güzel indirime giriyo aslında.

Hocam onuda konuştuk sizinle. Bu ara herkesle bi iletişimdeyim zaten kendinden hoparlörü kumandası aşırı hoşuma gitti yani. Ama VA olması, curve olması fps oyunlarında dert yapar mı bana sadece onu düşünüyorum. Samsungun kendi sitesinde de gerçekten güzel indirime giriyo aslında.
VA olması FPS oyunlarında sorun yapmaz merak etme hızlı bir monitör G65B. Curved olmasına bir şey diyemem o tercih meselesi.

Türkçe kaynak yok ama yabancı çok fazla kaynak var.
Desktop Screenshot 2025.11.24 - 17.29.59.08.webp

VA olması FPS oyunlarında sorun yapmaz merak etme hızlı bir monitör G65B. Curved olmasına bir şey diyemem o tercih meselesi.
ozaman son soru olarak şey sorayım size, yanına alacağım flat bi monitör çok mu garip durur hocam. ikinci monitör olarak kullanacağımda flat dediğimi

ozaman son soru olarak şey sorayım size, yanına alacağım flat bi monitör çok mu garip durur hocam. ikinci monitör olarak kullanacağımda flat dediğimi
Kişisel bir soru vereceğim cevap yanıltıcı olabilir. Bu tarz konularda yorum yapmıyorum hocam çünkü öznel. Ama ben çift monitör yapacak olsam 2 tane flat alırdım herhalde.

Konudan bağımsız fp en iyi şuan 27 inç oled monitör nedir teşekkürler.
En ucuz ve alınabilecek Oled monitör şu anlık bu.

1k koyarsanız Dell AW2725D alınabilir.

İkiside gen 3.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G6 da kötü değil ama diğer iki model kaplama farkından ötürü daha iyi. Eğer pencere kenarında oturuyorsanız mat modeller de alınabilir.
hocam VA olduğu için tereddütlü yaklaşıyorum bende o modele renkler nasıl ips gibi olur mu
G65B güncel modellerden biraz daha geride renk gamutu bakımından. H27E6 dan ise bariz bir şekilde geride. Ama bu G65B nin kötü renk gamutuna sahip olduğunu göstermez. Hem yüksek renk gamutu hem de yüksek kontrast oranına sahip (va olmasından ötürü kontrast oranının iyi olması normal) Ayrıca parlaklığı da yüksek. Görüntüsü pişman etmez.

Son düzenleme:
Detaylı incelemeler:

Son düzenleme:
@Tayfunns hocam maks 15k bütçede rekabetçi oyunlar için 24 fhd en iyi monitör nedir acaba

Geri